| boss97 a întrebat:

Salut.Am 15 ani, si as vrea niste idei despre cum sa ma imbrac, sa fiu in pas cu moda.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Îmbracă-te cum te simți tu mai bine, niște blugi albaștrii, o cămașă frumoasă și niște pantofi în picioare sau teneși. În niciun caz nu exagera, adică să porți blugi verzi mulați și așa mai departe laughing Succes!

| StoicaAndi a răspuns:

In primul rand nu te mai lua dupa moda, fa-ti moda singur,.Eu nu iti zic nimic, imbracate cum crezi tu, nu dupa moda.Asa toti adolescentii. Daca pijamalele sunt moda.Hai sa mergem in pijamale nu?

| Dippa a răspuns:

Îmbracă-te aşa cum îţi place ţie, nu te lua neapărat după modă.

| Wolfyye a răspuns:

Pai in ziua de azi se poarta la baieti in genereal blugi skinny (stramti) tricouri cu decolteu si bascheti/tenesi. Ai mai putea adauga si un sacou cat de cat elegand sau o vesta. Daca porti ceas, este cu atat mai bine happy. Eu cam astea port...am invatat de la altii cum sa ma imbrac, uitandu-ma la lumea de pe strada, etc. Sper ca te-am ajutat big grin.

| Ramona2804 a răspuns:

Hey, poti sa porti niste blugi colorati, un tricou cu un mesaj amuzant pe el si niste adidasi cu sireturi de culori diferite
sau niste blugi negri cu o camasa colorata (si-ti sufleci manecile)si o cravata si poti sa-ti pui si o bratara cu tine ca se poarta dar de baieti. happy

| Alexandru_Chivu_Ionut_1996 a răspuns:

Uite-te pe profilul meu de facebook sa vezi cum sunt eu imbracat https://www.facebook.com/chivuionut.alex?ref=tn_tnmn

Răspuns utilizator avertizat
| Coacaza a răspuns:

Pai, in primul rand sa porti blugi, preferabil albastru deschis, O camasa fara guler sau un tricou fara texte. In picioare iti sugerez sa porti bascheti, si in nicun caz lantisoare sau bratari. Sper ca te-am ajutat. happy