| HereToHelp123 a întrebat:

Sunt bruneta si as vrea sa imi fac varfuri gri in degrade. Imtrebarea mea este: este greu de mentinut culoarea? Iar dupa ce se decoloreaza,cum arata? E alb, sau arata ca un blond din ala spalacit? laughing
Mersi ^_^

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e asa greu de mentinut, dupa ce se duce vopseaua poti sa-ti iei tu o vopsea si sa te faci acasa. Sau poti incerca un nuantator pentru ca este mai bland cu parul, doar imbraca firul de par in culoare.
Dupa ce se duce din culoare probabil o sa fie un blond cu o tenta de gri.

| Alicezzz a răspuns:

Påi niciodata nu o sa iti iasa tie varfurile gri pe negru daca tu te decolorezi acasa. Clar ca pui de gaina, roscat portocaliu pentru ca esti neagra. Poti incerca 2 decolorari dupå care sa iti iei un blond rece si apoi iar in blong platinat sau blondu cenusiu. Daca mergi la salon sigur ca stiu fetele ce sa iti faca si cum sa iti scoata varfurile gri si baza neagra. Bafta.

| HereToHelp123 explică (pentru Alicezzz):

Nu vreau sa fac acasa. Nu ma pricep si nu as incerca pe parul meu asa ceva. Clar ma duc la salon. Insa eram curioasa cum se face dupa multiple spalari si cat de greu e de ingrijit/mentinut culoarea.

| Alicezzz a răspuns (pentru HereToHelp123):

Am inteles. Dar banuiesc ca la salon tot tr sa mergi odata pe luna ca sa iti reinprospatezi culoarea. Logic ca se duce culoarea si stralucirea la fiecare spålare.

| GreenVoid a răspuns:

Daca esti bruneta o sa ti trebuiasca mai mult de doua decolorari.Si depinde ce nuanta de gri folosesti, iti va ramane un gri mai "spalacit" da ok...acum depinde ce produse de intretinere a griului o sa folosesti.

| Cristyan_Doru_1984 a răspuns:

T evopsesc eu

| mateiminecraft333 a răspuns:

Sa stii ca sora mea si-a facut la fel si nu e greu de mentinut culoare, insa sa stii ca se va decolora in alb