Eu mi-am facut de curand, am incercat prima data cu solutia diluata in apa si a iesit o culoare foarte pala, apoi mi-am bagat suvita pe par, proaspat spalata in sticluta, am stat cu ea in sticluta cam 2 minute, apoi am scos-o repede si am infasurat-o in folie de aluminiu. Am stat cam 20 de minute.
Si eu sunt tot satena si mi-a iesit o culoare foarte faina, un turcoaz inchis dar cu mai multe tente de albastru. Mie mi s-a dus la piscina, dar bine, am stat o zi intreaga cu capul in apa cu clor, apoi am dat si de 3 ori cu sampon si nu mi s-a dus chiar complet. Daca te speli normal cred ca rezista la 2 sau chiar 3 spalari.
Nu trebuie sa stai 30 min cu capul in lighean :-s. Uite aici cum sa le faci http://hypeupyourday.wordpress.com/author/hypeupyourday/ dai in jos pana o vezi pe aia ca are suvite albastre nu mov.Acolo iti arata tot, iar pe parul saten iese un fel de verde.Bafta;)
SI eu m-am vopsit cu albastru de metil si am parul tot saten ei prima data parul va fi albastru inchis. Problema e ca vei murdari multe haine si perna dar se va lua la spalat Si culoare se ia la 3-4 spalari, dar dupa ce te speli prima data o sa se faca spre verde Succes :*
Cred ca da.
Pe parul saten deschis iese mai albastru, iar pe cel inchis, un albastru mai inchis.
Se ia dupa 15 spalari, parca.