| BlueSky14 a întrebat:

Salutare! Am si eu o dilema. De curand am primit o placa de par. Saptamana viitoare am banchetul de sfarsit de clasa a8a si ma gandeam sa imi fac bucle. Ca sa nu fac experimente tocmai atunci, ma gandeam sa ma fac acasa de cateva ori ca sa vad cum functioneaza si sa ma obisnuiesc cu placa. Problema este ca eu am firul de par foarte subtire si nu stiu cum sa fac astfel incat sa nu imi ard parul. Am mai fost facuta cu placa odata cand m-am dus sa ma tund in urma cu 2-3 luni. In urma cu putin timp m-am intors si de la dm si mi-am cumparat un spray cu protectie termica si special pentru bucle. Ce as putea face?
P.S. placa este aceasta: https://www.emag.ro/......EV4SKBBBM/

2 răspunsuri:
| Ade4ever2389 a răspuns:

Sa dai placa la temperatura cat mai mica, daca nu alta varianta ar fi heatless curls, desi nu stiu daca tin atat de bine.

| BlueSky14 explică (pentru Ade4ever2389):

Am facut un test cu placa si am incercat la cea mai mica temperatura(150) si deocamdata nu am nimic. Dupa am citit instructiunile si arata acolo un tabel cu temperaturile si tipurile de par portrivite. Ma gandeam si la heatless curls(imi mai facusem in a4a la pozele de sfarsit de an) si stiu ca m-au tinut putin. Mersi oricum!