NU vad de ce sa il folosesti de fiecare data dupa ce faci baie pentru ca nu este un produs care intareste firul de par ci unul care ofera protectie numai pe moment. De aceea, te sfatuiesc sa il folosesti numai inainte sa iti ondulezi/ indrepti/ creponezi/ chiar si usuci cu foehnul parul, deoarece orice sursa excesiva de caldura poate fi daunatoare parului tau.
Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Numai dupa ce faci baie pentru ca se intind mai bine pe pielelea capului. Mult succes. Fundita :O3?
E mai bine sa il folosesti de fiecare data inainte sa iti intinzi parul, deoarece are un efect mai bun astfel.Cu toate ca altele se folosesc dupa baie tu il poti folosi inainte sa folosesti placa
Depinde de care ai.De obicei se foloseste de fiecare data inainte sa-ti intinzi parul
Inainte de a'ti indrepta parul, deoarece e posibil sa isi piarda efectul daca il foloseti dupa ce faci baie, si protejeaza mult mai bine daca il foloseti inainte de a'ti intinde parul.
Cu 10 minute inainte sa iti indrepti parul ca sa patrunda substantele in firul de par.
Eu am unul de la Gerovital Plant si la utilizare zice ca se aplica pe parul umed, se lasa 2-3 minute si dupa iti poti intinde\ondula\usca parul! Succes :*