| Aly28 a întrebat:

Stiti vreun sutien "minune" care iti face sa are sanii mai mari.eu imi pun cate 2 sutiene odata ca sa obtin efectul dorit.si as vrea sa renunt la acest lucrucrying... funda +vot

Răspuns Câştigător
| bi3ncu7zZa a răspuns:

Sutien cu burete gros...sau sunt acele sutiene cu silicon.si chiar cu ulei in cupe (cel cu ulei e foarte bun iti ridica sanii si par mult mai mari decat sunt ei de fapt ) sper ca te-am ajutatkiss

18 răspunsuri:
| Aly28 explică:

Folosesc sutien cu push-uplaughing

Janina
| Janina a răspuns:

Pe piata se gasesc niste pernute cu silicon care se pun in cupa sutienului si fac sanul sa para mai mare.

| PinkPanther a răspuns:

Sutienele push up, tii ridica si par mai mari

| PrecioussGirl a răspuns:

Sutien cu buretzel thinking

| Oanny a răspuns:

Incearca sutienul cu burete foarte gros...

| Ambassaderåd a răspuns:

Femeile probleme cu sani, fund, barbatii cu muschii si cuculetzul laughing.offf.vezi ca sunt push up si nu purta asa des sutien ca sutienul inafra ca sustine sanii sa nu fuga din tricou sau mai stiu eu ce.dar opreste si cresterea lor.

| lolly_3072 a răspuns:

Pai si de ce sa vrei sa-ti maresti sanii?
asa ii ai u de la natura si lasa'i asa fie.decat sa te chinui ci 2 sutiene si pe caldura asta.:*
iti zic eu ca prietenii tai iti apreciaza comportamentul si d; aia stau cu tine nu pentru bustul tauwinking

mai gandeste'te
pup, lollly:X

| Bianca_4346 a răspuns:

Cum ma sa faci asa ceva?laughing)))bagam sosete.vata.hainelaughing))si tot nu luam 2straight face Sutienul cu push'up mandrob-)aia'i baza.sau Acele pernute din silicon de care vorbeste si Janina.happyIncearca astea in loc sa porti 2. straight face

| TropicalStorm a răspuns:

Uhm nu stiu de ce cauta toate fetele sa-si faca sanii sa para mai mari sau sa-si bage silicoane thinking eu unu le prefer naturale. si nu le prefer pe alea maristraight face. adica nu imi plac alea straight face WOW o_O mi se pare un lucru ciudat. ca cineva sa stea cu tine doar ca ai sanii si fundul mare. cine te place te place pentru ce esti tu si pentru ce ai in interior happy pwpici from Geo kisskisskiss

| AalxAndra a răspuns:

Sutien cu push-up. Si ca sa ti le ridice, ti-l iei mai mic laughing Funda?

| Simiii a răspuns:

Nuna:*sunt sutiene cu push'up adica au in loc de burete punga cu silicon... cele de la jolidon sunt foarte bunehappy

| Laviutzza a răspuns:

Incearca sa faci exercitii, si fa-le masaj.Asta e singurul mod in care le poti accentua cresterea...cel putin astepti mai putin decat sa-i lasi sa creasca in mod naturaltongue

| whocares5147 a răspuns:

Fetele din ziua de azi, vai vairolling on the floor))))))

| Amphetamine98 a răspuns:

Sutien cu burete gros`tongue
Si nu mai pune 2 sutiene odata mi se pare o prostie marestraight face

| Irina_5396 a răspuns:

Exista niste silicoane pe care le-ai putea incerca sau sutienul cu dublu push up.

| UnaDddd a răspuns:

Si eu pun 2 sutiene odata laughingserios, cand am vazut intrebarea am ramas mirata laughing