Bună.
Chiar că este stupidă! Şi ce ne sfătui? Să nu mai purtăm nici haine că este căldura mare?
Sunt ţinute de vară care camuflează forma sutienului şi nu mai este nevoie de sutien, trebuie doar să mergem să căutăm în magazine astfel de ţinute lejere şi vaporoase dar şi elegante.
Pa, pa.
Doar in casa nu port in rest nu suport sa ies din casa fara sutien. ca indiferent daca bluza este transparnta sau nu tot se vede cate ceva ( mai mult forma sfarcului si este penibil! )
Si normal, nu vreau sa bata putin vantul si sa ma trezesc ca se vede ceva prin tricou
In general, vara port mai mult rochii, sau bluze in 2 straturi dar cand port bluze cu maneca scurta sau maieuri port ori bustiera ori sutien
Da, asa m-am obisnuit si oricum imi plac f mult articolele de lenjerie intima
Eu una sincer port cand ies in oras sau undeva dar asa in casa nu port pentru ca mor de cald![]()
Niciodata n-am purtat sutien da' de ce intrebi asta? sa nu-mi spui ca devii nudista
Apaplata are dreptate...si mai ales daca ai bustu mare si sanii putin cam lasati![]()
Port de fiecare data ceva pe sub bluza/tricou.Fie sutien(mai ales cand ies din casa), fie bustiera(mai rar), chiar si maieu; mai ales cand stau prin casa, eu nefiind rea de caldura, pot sa-l port fara probleme.Asta e masura de precautie, sa nu iasa nimic de sub control
, dar si din cauza faptului ca asa m-am obisnuit.