Hey.uite ce cred eu ca ar trebui sa faci.cel mai important este SA AI GRIJA DE TINE! sunt cateva chestii care dau gata un baiat. cel mai important e sa ai parul frumos (si aici nu ai scuza,trebuie sa-l ingrijesti,sa miroasa bine,mergi la coafor neaparat),sa mirosi bine(ia-ti un parfum bun chiar daca te costa mai mult), epileaza-te(tuturor ne place sa ai pielea fina si sa miroasa a fructe) si nu te imbraca aiurea ci normal. daca esti rockerita probabil nu o sa umblii decat cu rockeri, la fel stau lucrurile cu orice subcultura la care aderi. A avea grija de tine insuti inseamna sa si faci ceea ce-ti place cat mai mult(e posibil sa nu ai nici o pasiune daca nu te iubesti pe tine insuti) si atunci solutia e sa te apuci serios de invatat.Iti garantez ca toata lumea isi va schimba parerea despre tine daca o sa ai rezultate super-ok la invatatura(citeste lectiile cu voce tare de 10 ori pana iti intra in cap,scrie ideile principale pe foaie,cauta pe net cele mai bune articole despre subiectul din lectie).Cam asta cred eu ca ar fi un bun inceput pentru a arata mai bine
,restul, o sa vezi, va veni de la ceilalti.
Asta crezi tu sau asta cred ceilalti despre tine. orice persoana are ceva special ce o face frumoasa.tot ce trebuie sa faci este sa te simti bine in pielea ta.lasa machiajul si toate cele.fi naturala...fa-ti parul sa fie frumos,fi ingrijita, fi curata, fi tu.asta trebuie sa faci
Oricine are ceva special la el/ea doar ca trebuie sa te descoperi. eu nu cred ca tu esti urata, cred doar ca nu ai o parere deloc buna despre tine. nu asculta ce ti se spune in jur. esti frumoasa si atat! >