Bună.
Ăsta este şi secretul, calitatea produselor dar şi o alimentaţie corespunzătoare formată din vitamine, săruri, etc.
Pa, pa.
Da, categoric. depinde de motivul din care parul e nesanatos (vopsit prea des, decolorat, intins cu placa). intai eliminati factorii nocivi, apoi tratarea efectiva a parului.
Sunt sanse sa se refaca. conteaza alimentatia dar nociva este agresiunea asupra lui (gel folosit in exces, pieptanat cand e ud, intins ca placa fara solutie de protectie, vopselele sau decoloratul neprofesional, etc). tratamentele corespunzatoare si samponul de calitate, natural, pot sa i ofere rezistenta si sanatate. DAR, IN RECLAME PROBLEMA E REZOLVATA.
Sigur, doar daca ei un produs si citesti pe spate, daca nu citesti te poti pacali poate nu e bun, asa ca atentie
Desigur! Aceasi problema o avea si soramea dar incearca sampoane si produse de la Yves Rocher, eu am mare incredere.http://www.yves-rocher.com/ro/
Iata 4 sfaturi care te pot ajuta:
1)Pune intr-un vas putin otet si apa apoi dupa ce te speli pe cap te clatesti o data cu apa calaie chiar spre rece si apoi te clatesti cu apa cu otet.
2)Piseaza usturoi si dupa ce te speli pe cap date cu el apoi sai 15-30 minute cu el in cap, daca vrei sa iesi din dus si sa nu curga puneti o plasa(casca) de dus(La unele hoteluri iti da, dar poti sa cumperi de la farmacie spui si tu ca vrei o casa de dus)dupa ce timpul a expirat ti-l clatesti iar.
3)Sparge un ou toarna-i DOAR GALBENUSUL intr-o ceasca si amesteca-l dupa ce te speli pe cap ti-l pui pe cap si te freci in cap ca si cum ai avea sampon iar dupa aceea te clatesti bine de tot cu apa, ai grija sa nu iti ramana galbenus in cap ca o sa ti se incurce rau de tot
4)Dupa ce te speli pe cap puneti un pic de ulei de masline(tot pe cap dar nu am vrut sa ma repet) si stai cu el(tot pe cap dar m-as fi repetat deja de 3 ori)5 minute iar apoi clateste-te cu apa calda spre fierbinte dar sa nu te arzi.Acestea au fost sfaturi naturale care cred eu ca sunt mai bune decat cine stie ce sampon foarte scump care are o eticheta frumoasa dar continutul nu te ajuta.Si cand dai click pe link sa comanzi si tu revista ca nu te costa nimic, daca te intereseaza bine daca nu o arunci.Succes,dar oare merit si eu o funda?
anonim_4396 întreabă: