| dulc3'maria a întrebat:

Unii spun ca au luat de la farmacie sampon pentru par gras si a fost bun. Daca a luat cineva in cat timp s-au vazut rezultatele? mercilove struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit acum vreo 2 ani un sampon pentru parul gras de la Garnier. Mi-a revenit parul la normal dupa vreo 4-5 saptamani.

2 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Pai sunt mai multe feluri de sampoane pentru par gras.
Unele ti le dau de la farmacie, deci nu sunt,, cunoscute'' ca Garnier, Elseve etc. deci sunt numai facute din anumite plante pentru parul gras.
Mai sunt sampoane,, vestite'' ca Garnier, Elseve etc. care le gasesti in magazine si sunt speciale pentru asa ceva.
Eu una folosesc samponul Elseve Color Vive. si dupa ce ma spal cu el, ma clatesc si ma dau cu masca de par Elseve Color Vive si da rezultate foarte bune. Parul straluceste foarte mult, si culoarea este mai vie. Eu am culoarea parului castaniu. nu e saten. maron. si dupa ce ma spal pe cap cu acest sampon culoarea se vede Maroniu-Roscat., si straluceste.
Masca de par imi ajuta parul in sensul ca nu imi cade parul, nu sta cum are el chef...si parul nu sta ciufulit.
Cand parul este aproape uscat ma dau cu spuma Taft (cutia--stil sampon--este verde). Aceasta spuma imi face parul gras si intotdeauna mai ondulat.

| Rina_2681 a răspuns:

Eu am folosot si nici un rezultat.la mine nu a mers.