Secretul este sportul. O mica dieta...renunti la paine, prajeli si sucuri si consumi cat mai multe fructe.
Respecta orele mesei:
Ora 9:00-ceai + o felie de paine neagra cu putin gem.
Ora 10: un mar
Ora 12:00 supa/piept de pui fiert sau pe gratar
Ora 15 pepene/mar
Ora 18 (ultima masa) un iaurt sau o salata.
Intre orele 18-20:00-sport. Alergat/mers pe role/bicicleta/fitness/kangoo/abdomene+genoflexiuni+dans acasa.
Tu cam vrei sa o omori. Sincer, dieta de slabit inseamna echilibrarea sportului cu mancatului sanatos treptat. Masa care i-o propui este, asa cred eu, cam 800-1000 de calorii, prea putin. Nu inseamna sa te infometezi. Si mai ales, sa se apuce asa direct sa nu manance o sa o faca sa ajunga la spital, poate. Probabil tie iti functioneaza aceasta dieta, dar pe ea s-ar putea sa o imbolnaveasca, depinde de organism.
Nu vreau sa o omor Doamne fereste, asta am facut si eu si am slabit. Iti inchipui ca in primele zile nu poate rezista sa nu manance macar o bombonica. Ei, bombonica aia are ceva calorii si se aduna. Daca ceea ce i-am scris are in medie 1000 de calorii si mai mananca si ea o bombonica, si 2-3 cartofi prajiti iti imaginezi...
Merci mult o sa incerc :*:* dar inca ceva pot in loc de mar sa maninc un piersic :*:*
Poti manca fructe, cam orice, mai putin banana (zic eu).
Multa bafta!
Buna!
Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Daca iti doresti sa slabesti rapid, sa stii ca o poti face si intr-un mod sanatos. Nu este nevoie nici sa te infometezi, nici sa te privezi de unele alimente de care ai mare nevoie pentru a-ti lua necesarul de nutrienti esentiali uite 6 reguli de alimentare care te ajuta sa slabesti rapid
integreaza-le permanent in dieta
Mananca micul dejun in fiecare dimineata
Redu portia de carbohidrati la jumatate
Nu sari peste mese
Consuma multe fructe si legume cu un continut ridicat de apa
Imparte-ti farfuria inteligent
Fa exercitii cardio 30 de minute pe zi
si-ti mai dau si o reteta pe care o stiu
Ins ate va ajuta sa slabesti 5 kg mai repede decat crezi u
Mic dejun
Painica umpluta cu un ou fiert taiat rondele, jumatate de ceapa rosie taiata subtire, frunze de spanac, o rosie taiata cubulete, un sfert de avocado taiat cubulete. Optional, poti stropi umplutura cu putin ulei de masline si otet sau suc de lamaie.
Gustare: Smoothie de capsuni si banane preparat cu lapte degresat, fara zahar
Pranz: Paste cu somon si sos simplu din: ulei de masline, o lingura de otet din vin rosu, 2 catei de usturoi pisati, frunze de busuioc, rosii tocate cubulete si ceapa rosie.
Cina: Salata mediteraneana calda din 1 cana de vinete decojite si taiate cu bulete, jumatate de ardei gras rosu taiat cubulete. Legumele se coc in cuptor intr-o tava cu putin ulei de masline. Adauga 1 cana de legume verzi, quinoa preparata in avans, jumatate de ceasca de linte verde si jumatate de piept de pui taiat cubulete. Asa Ca: Mult success, Pofta Buna si funda
Conteaza foarte mult alimentatia si mai conteaza sa mananci la ore fixe. Iar pentru a arde cat mai multe calorii trebuie sa alergi. Dimineata poti sa mananci orice, la pranz ceva mai putin, (o supa ar fi foarte ok) iar seara, nu mai tarziu de 8, ceva usor, un iaurt si un fruct. Eu tin acum genul asta de dieta si pare sa aiba succes.
Mananca sanatos si fa sport!
Nu consuma fast food in nici un caz, si fii foarte atenta la ingredientele pe care le contin alimentele! Citeste toate etichetele, iar cand dai de ingrediente dubioase renunta la acel produs.
Pastreaza o distanta de 4-5 ore intre mese si nu sari niciodata peste micul dejun.E cea mai importanta masa a zilei, atunci poti manca aproape orice vrei.
Nu manca inainte cu 3-4 ore de a te culca,pentru ca stomacul sa aiba timp sa digere mancarea inainte de a adormi.
Apuca-te de sport, dar treptat, pentru ca altfel te vei alege cu o febra musculara de toata frumusetea.
Fa exercitii simple si incepe cu putine repetari.
Apoi mareste ritmul si numarul exercitiilor, pana vei ajunge sa fii capabila de antrenamente intense.
Nu uita sa te hidratezi corespunzator, incearca sa bei cat mai multa apa si elimina sucurile din dieta.
Mult succes!