Da dar nu tin.si violetul de gentiana sau cum se scrie...cam ataca parul o. O
CU albastru de metil...iese verde
ambele incercate de mine
.iese fain dar nu ti le recomand
Mai bine foloseste sampon pentru "colorat" insa nu stiu daca are si culori... dintr'astea.
mai sunt si spray'uri... dar nu sunt asa de stralucite.
P. S: cele doua nu sunt vopseluri.
Azi dimineata am incercat si eu cu albastru de metil si am procedat astfel: in maxim 2 l de apa(din ochi) am diluat 25 de ml de albastru de metil si mi-am bagat capu in solutie(pe romaneste) si mi-am clatit asa parul de mai multe ori. a iesit un verde inchis( am parul saten ) dar ai grija sa nu iti bagi si frunea in apa pentru ca o sa arat ca un na-vi
)
Nu m-a lasat rabdarea sa citesc toate comentariile dar vine acum si alta experienta : Nu am incercat niciodata violet de gentiana insa sunt o ' fana ' a albastrului de metil. Din raspunsurile care am apucat sa le citesc nu am inteles cum nuanta lor iese verde si verde inchis, eu sunt satena si am o bucata de par decolorata pe care aplic albastru de metil in combinatie cu apa si imi iese o nuanta minunata de albastru, gen asta : http://www.tencuieliprofy.ro/......astru.jpg, poate doar un pic mai deschis. Dupa vreo 2/3 spalari devine bleu cu tente de verde deschis. Acum fiind vara si vazand ca toti se vopsesc, vreau sa imi decolorez si varfurile si sa imi fac parul in mai multe nuante, dar in afara de vreo 3/4 nuante [ printre care astea 2, rosu care vad ca e un must pentru toti si roz care nu e genul meu ] nu mai stiu, asa ca daca mai dai de ceva, spune-mi, te rog.
Mai este castelani...eu azi m-am facut si au iesit suvite super...nu stiu cat o sa tina da o sa ma fac mai mereu.si nu ataca parul
In primul rand, ar trebui sa-ti deoclorezi o suvita sau asa.si apoi sa o dai cu albastur de metil sau violet degentiana.in asa fel ies turcouaz, respectiv mov foarte puternic. nu e adevarat ca ies negre.
Vreau eu poze. si eu vreau sa-mi fac cu albastru de metil si sunt curioasa cum iese
eu am parul saten deschis.
Pentru a iesi o culoare adevarata, trebuie sa iti decolorezi parul mai intai. Cel mai probabil daca esti bruneta nu va iesi ok, poate doar niste reflexii.
Da, se pot folosii pe par si nu iti dauneaza in nici un fel. Daca doresti sa folosesti oricare din cele doua si culoarea sa-ti iasa asa cum vrei, decoloreaza-te.
Eu mi-am decolorat sectiuni de par si am dat cu albastru de metil si a iesit genial.
Am folosit albastru de metil de o gramada de ori si parul meu nu are nici o problema
.
Inafara de cele 2 vopsele, pe care le gasesti la farmacie, mai exista una, numita Castelanie care este roz.
La albastru de metil, cu cat il speli mai des, culoarea tinde spre verde. Ceea ce e si normal caci la fiecare vopsea, datorita spalarilor, culoarea iese.
Spuneti mi va rog violetul de gentiana sau albastru de metil pe ce nuanta de par sa aplic... sau decolorat ca sa iasa albastru si mov? mersi!
Eu am parul aproape alb si il vopsesc cu 3 picaturi de violet si 15 picaturi de albastru cu balsam si un pic de otet.Imi dau cu crema pe frunte si dau vopseaua pe tot capul stau 40 minute si il limpezesc.La inceput il spal si apoi il vopsesc si la urma doar il limpezesc. Nu pateaza nimic....nici perna nici cada si iese perfect.Iese un albastru marin cu timpul se face un argintiu albastrui
Mie imi place mult
Stii, asta vara m-am dat cu albastru de metil pe par si mi-au iesit pe scalp niste bubite cu matreata lipita de ele. Stii ce pot fii sau daca sunt de la albastru de metil?
BucuresteanuAlexandra întreabă: