| dienutzaTH a întrebat:

Vreau sa ma tund dar nu prea stiu cum mi-ar placea sa ma tund ceva in genul http://www.google.ro/......tp?/imgres r:17, s:21&tx=36&ty=43&biw=1024&bih=548
Dar inainte sa ma tund trebuie sa vorbesc cu sora si ea crede ca emo=ratat in viata si nu pot sa ii arat poza si nu prea stiu cum sa ii explic.(sper ca ati inteles ce vreau sa zic)

4 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salutare! Pai ar trebui sa vorbesti cu sora ta si sa-i spui ca tie iti place mult aceea tunsoare si crezi ca ti-ar sta chiar bine.Doar pentru ca fata din imagine are o tunsoare mai "ciufulita" si e machiata cu negru asta nu inseamna ca este EMO.Multi nici nu stiu exact ce inseamna sa fii emo,cred ca daca te faci neagra/negru pe la ochi, te ciufulesti putin si pari mereu trist, gata esti emo.Nu o sa stau acum sa-ti spun de la ce vine aceasta "moda", dar ideea e ca daca tie iti place acea tunsoare ar trebui sa ti-o faci, indiferent de ce zic altii.

| Awndre a răspuns:

Tipa din poza are extensii. Adica e tunsa filat sau bob dar are extensii puse, de aceea se vad suvitele alea lungi

| BoomBoomToxic a răspuns:

Mie chiar imi place frizura!
Zii sorei tale ca tie iti place frizura si daca vrei sa ti-o faci nu inseamna ca esti emo!

| Babyzz_5007 a răspuns:

Pai daca ai parul lung trebuie doar tapat si aranjat asa iti v-a stabig grin