Da da da! remington am si eu. sunt cele mai bune din cate am auzit. mie imi place cum intinde a mea
si multe dintre colegele mele au plac de la remington si sunt multumite.deci ti`o recomand! :* spor la intins si tocit parul, acum o sa-ti placa dar mai incolo iti va parea rau asa cum imi pare si mie
...insa fara plac nu prea se poate, deci...
Da, remington e cea mai buna.eu nu iti recomand sa iti iei cu aburi, pentru ca nu intinde.trust me, I've had it
! cu adevarat, remington cam arde parul, dar pentru mine este singura care ma indreapta...
Remington am si eu. nu iti recomand sa folosesti placa de intins parul, pentru ca o sa il arzi... o stiu din proprie experienta.
a mea a costat 200 ron.
Pai atunci eu zic ca poti folosi si ceva mai ieftin.![]()
daca doar bretonul iti face probleme, eu zic sa nu dai mai mult de 90lei pe una.merge o palca la 50lei, pe bune
Pai eu am nevoie unpic sa-mi intreb bretonul in rest e aproximativ drept.bretonu imi sta aiurea...cu varfurile ondulate. nu pot sa ma frizez fara breton ca am o cicatrice in frunte...si se vede cam urat. deci imi recomandati ceva care sa nu dauneze prea tare?
Daca vrei o placa cu adevarat buna eu iti recomand "babyliss ipro 230 steam" e cu aburi si e super buna, eu o am de 6 luni si nu mia ars deloc parul si indreapta excelent. daca vrei sa vezi cam despre ce e vorba caut-o pe google sau pe youtube.