TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
lucian820
în 4 Iulie 2025 | lucian820 întreabă:

Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez (primul job) si mi s- a zis ca daca voi fi sofer voi putea folosi masina in scopuri propri(mers la magazin etc)Dar daca altii vor sa mearga eu sunt obligat sa i duc? Cum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Stefiiiiiiii2828636229
în 4 Iulie 2025 | Stefiiiiiiii2828636229 întreabă:

La evaluare nationala am obtinut media 7. Voi merge la un liceu prostut. Dar din clasa a 10 ma voi muta la alt liceu in care media de admitere este in present 8.30. In clasa a 9 voi avea numai 9 si 10...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 4 Iulie 2025 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Cum merge treaba cu ghizii turistici? A fost cumva cineva de aici intr- o execursie turistica în special în străinătate cu ghizi? Dar când de exemplu merg cu avionul cum fac? Îi pune alături de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Hdeic?
în 4 Iulie 2025 | Hdeic? întreabă:

Voi nu ati ramas badac cand ati vazut ca inca mai sunt salarii de 2500lei? si pentru banii aia te hămălesc patronii ăia de te ia dracul, voi ce ziceti? Pe voi vă hămălesc patronii?

19
Răspunde Raportează
AlexMarosan21
în 4 Iulie 2025 | AlexMarosan21 întreabă:

Salutare, am aproape 25 de ani si de aproximativ 3 ani lucrez ca si agent de turism, deja a intervenit o saturatie in job ul acesta si nu imi mai place din mai multe motive: 1. Nu este un job stabil...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hdeic?

Voi unde munciti? E munca gen hordeică?

3
Răspunde Raportează
Hdeic?

Voi ce ziceți merita sa te angajezi in patronaj hordeică pă 2500lei? Sa muncesti ca hordeică asa fara niciun progres?

6
Răspunde Raportează
Thu5ww
în 3 Iulie 2025 | Thu5ww întreabă:

Salut TPU, am terminat liceul si as vrea sa ma inscriu la facultatea de contabilitate si informatica de gestiune insa parintii mei...sunt cam disperati sa dau la politie. Tin sa mentionez ca sunt fata,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mario789
în 3 Iulie 2025 | Mario789 întreabă:

Cum e facultatea de masuratori terestre si cadastru de la USAMV București?

1
Răspunde Raportează
Citara
în 2 Iulie 2025 | Citara întreabă:

Salut. As dori sa stiu cu ce medie ati intrat la UPT la inginerie civila, as vrea acolo. Tin sa mentionez ca in Bacalaureat am luat 8, 21, am sanse sa intru la buget?

0
Răspunde primul Raportează
OLIVIAJONESSS
în 2 Iulie 2025 | OLIVIAJONESSS întreabă:

Daca vreau sa fiu chimista cosmeticiana sau criminalistica nu stiu exact daca exista,ce trebuie sa fac, adica e o meserie de viitor? Sau nu merita?

8
Răspunde Raportează
Mario789
în 2 Iulie 2025 | Mario789 întreabă:

Am sanse de la uman sa termin facultatea de masuratori terestre si cadastru de la USAMV București?

3
Răspunde Raportează
RaresPyt
în 2 Iulie 2025 | RaresPyt întreabă:

Bună! Am obținut media 9, 5 la bacalaureat și mă gândeam să mă înscriu la FEAA Iași pe informatică economică. Ce oportunități am în viitor dacă urmez această facultate? Sau să mă ...? (mai mult)

0
RaresPyt
în 2 Iulie 2025 | RaresPyt întreabă:

Sunt indecis în ceea ce privește alegerea facultății, dar am câteva opțiuni: Informatică economică, finanțe bănci sau contabilitate și informatică de gestiune? Care e cea mai ok?

6
Răspunde Raportează
AntoGabi1234
în 1 Iulie 2025 | AntoGabi1234 întreabă:

Bună! Pentru admiterea la master mi se cere un certificat de competență lingvistică pentru o limbă străină de largă circulație internațională. De la facultate nu se eliberează acest certificat...? (mai mult)

0
Lazarggg
în 1 Iulie 2025 | Lazarggg întreabă:

Voi ce ziceti mai bine sa te duci la politie serviciu de stat sau sa ma duc sa lucrez intr o fabrica patronaj? Adica de ce credeti ca oamenii aleg sa mearga in patronaj in loc de politie?

9
Răspunde Raportează
danpopa777
în 1 Iulie 2025 | danpopa777 întreabă:

Ce parere aveti de facultatea de AI?

10
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 1 Iulie 2025 | Andrei1903 întreabă:

Salut.Daca termin facultatea de inginerie aerospatiala, am oportunități de alegere in profesia mea? Nu neaparat in România.Ce părere aveți?

9
Răspunde Raportează
anaad2011
în 1 Iulie 2025 | anaad2011 întreabă:

UMFCD sau UMF? Am 14 ani si as vrea sa stiu ca sa ma pot baza pe un liceu bun si profil de stiiinte ale naturii. Dau funda!

10
Răspunde Raportează
AlexMarosan21
în 30 Iunie 2025 | AlexMarosan21 întreabă:

Salut grup! Lucrez ca și agent de turism de 3 ani dar deja a intervenit o saturație, efectiv nu mai vreau sa lucrez cu oameni pentru ca te termina psihic, fiecare zi e grea, nu îmi mai place acest...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cheiemarian
în 30 Iunie 2025 | cheiemarian întreabă:

Salut! Aș vrea să întreb dacă a făcut cineva cursurile de frizerie de la Rottaru (https://rottaru.com/frizerie- barbering) sau dacă a auzit păreri sincere despre ele. Merită? Sunt bune pentru...? (mai mult)

0
Elena990
în 30 Iunie 2025 | Elena990 întreabă:

Sunt extrem de derutată. Am picat bacul, la română 5.40, la geografie 5.50 și la matematică 3. Mi- am depus dosarul pentru soldat gradat profesionist și amu alerg în fiecare dimineață ca să...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ana1212flora
în 29 Iunie 2025 | ana1212flora întreabă:

Ce parere aveti de Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, aveti idee ce medii au fost la taxa/ fara frecventa pe învățământ primar sau psihopedagogie speciala? Cum e?

3
Răspunde Raportează
AndreiFB
în 28 Iunie 2025 | AndreiFB întreabă:

În Italia poți lucra în IT și inginerie doar cu engleză dacă nu ști italiană?

4
Răspunde Raportează
Lazarggg
în 26 Iunie 2025 | Lazarggg întreabă:

De regula la telecomunicatii armata sunt multe locuri pe an la subofiteri si maiștrii? Si cati ani se mai facr la subofiteri dar maiștrii?

0
Mario789
în 26 Iunie 2025 | Mario789 întreabă:

Cat dureaza scoala de subofiteri pompieri și cum este acolo?

2
Răspunde Raportează
Stefiiiiiiii2828636229
în 26 Iunie 2025 | Stefiiiiiiii2828636229 întreabă:

Eu vreau sa merg la un liceu din afara bucurestiul. Insa media mea de admitere este 8 iar pentru liceul ala imi trebuie 9. Prima data intru la un liceu din Bucuresti si dupa primul modul am in plan sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 26 Iunie 2025 | 123gabialexandra întreabă:

Bună ziua! Cum obțin datele de conectare: user și parolă pentru a mă conecta la platforma REGES. să îmi văd contractul de muncă, vechimea, etc… Trebuie solicitare la angajator, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 26 Iunie 2025 | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! Îmi puteți spune câteva păreri personale despre meseria de inginer proiectant în cosntructii pe structuri? Dacă sunteți de aceasta meserie este și mai bine. Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 26 Iunie 2025 | Alexandru250201 întreabă:

Un militar la cati ani iese la pensie?

10
Răspunde Raportează
mihaibaros69
în 26 Iunie 2025 | mihaibaros69 întreabă:

Salut, am 10 clase, anul asta in a11a am ramas repetent pentru a 3a oara deoarece am fost plecat in afara si nu m- am putut tine de scoala profesionala, exista vreun fel de facultati fara frecventa?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
krs13
în 24 Iunie 2025 | krs13 întreabă:

Bună, sunt din Rm Vâlcea și caut un loc de muncă pe vară, am 17 ani și sunt fată, am încercat și pe grupuri de Facebook și nimic, vă rog, daca mă puteți ajuta!

2
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 23 Iunie 2025 | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! As dori sa devin inginer proiectant în cosntructii pe structuri însă am dat un search și nu prea sunt locuri de munca. Este o meserie ce nu prea se mai practica sau nu prea mai sunt nevoie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denisa56756794
în 23 Iunie 2025 | Denisa56756794 întreabă:

Păreri despre Universitatea de Științe ale Vieții "Regele Mihai I" din Timișoara? Am văzut că la facultatea de agricultură este ceva cu măsurători terestre și cadastru, m- ar interesa detalii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
asc0620
în 23 Iunie 2025 | asc0620 întreabă:

Bună! Eu vreau medicină de când sunt mică. Locuiesc intr- un oraș din apropierea orașului Constanța, și mereu am fost setată pe UMF constanța. Dar de ceva vreme mă bate gândul să dau la Cluj(sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Wildfireshine
în 22 Iunie 2025 | Wildfireshine întreabă:

Buna seara! Daca anul trecut am participat la examenul de titularizare, si am obtinut media 8, dar am optat pentru un post de suplinitor.iar anul acesta nu mi- am depus dosar pentru a refolosi nota...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
kameliae
în 22 Iunie 2025 | kameliae întreabă:

Bună ziua! As vrea sa urmez un curs în urma căruia sa obțin o calificare si sa am un job stabil. Aveți recomandări de cursuri? As dori sa descopăr un domeniu nou.

5
Răspunde Raportează
CatrinelNeacsuCN
în 22 Iunie 2025 | CatrinelNeacsuCN întreabă:

Caut loc de munca Pitesti centru, am varsta de 12 ani, cine vrea sa ma ajute sa lase aici un mesaj, mulțumesc! Știu că nu se poate pana la 16 dar pot lucra pe un salariu mai mic! Mulțumesc frumos!

11
Răspunde Raportează
Batista999
în 22 Iunie 2025 | Batista999 întreabă:

De ce se intra cu 5 la jandarmi? Iar la armata cu ce note se intra? Mie mi se pare sau acum baga pe oricine ca 5 orice om poate sa ia aproape

4
Răspunde Raportează
Batista999
în 22 Iunie 2025 | Batista999 întreabă:

Zice la jandarmi ca trebuie sa ai 27 ani impliniti in timpul concursului, adica Concursul e intre 30martie si 8 iunie la anul sa sicem si eu pe 13 mai fac 28 pot sa dau? Se mai da de 2 ori pe an acum?

2
Răspunde Raportează
kameliae

Bună ziua! Aceste întrebări sunt pentru cei care au urmat o facultate: A fost benefica sau nu? Cât de mult a ajutat facultatea urmata în locul de munca actual? Job ul actual si facultatea au ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
kameliae

Bună ziua! Intrebarea aceasta este pentru cei care au renunțat la facultate: a fost benefic sau nu?

2
Răspunde Raportează
AlexMarosan21
în 21 Iunie 2025 | AlexMarosan21 întreabă:

Salut grup! Am 25 de ani și de 3 ani lucrez ca și agent de turism, ma gândesc sa ma apuc de facultatea de management la frecventa redusa, facultatea e de 3 ani și cred ca m- ar ajuta pe viitor sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
în 21 Iunie 2025 | ExplorndRealitateaCorupt? întreabă:

Recent am început să lucrez cu inteligența artificială în domeniul imaginilor – acum vreo 2- 3 ani – iar acum explorez și partea de muzică și video. Se pare că unii artiști riscă să ajungă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 21 Iunie 2025 | ExplorndRealitateaCorupt? întreabă:

De ce unii câștigă cu vocea, cântând, zeci de mii de euro pe cuvânt, pe minut și așa mai departe? Mă refer la cântăreți celebri. De ce ar merita să fie plătiți cu atât de mulți bani?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AnnaBk
în 21 Iunie 2025 | AnnaBk întreabă:

Pe scurt viata mea e foarte grea, nu reușesc sa ies la liman, sunt in proces de divorț și nici de munca nu îmi pot găsi, am aplicat peste tot și am primit numai refuzuri, nu pot sa cred ce mi se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sebygoon2007
în 20 Iunie 2025 | Sebygoon2007 întreabă:

Salut, vapeul afectează vocea? Și da în ce sens, am întrebat persoane și sunt păreri diferite, eu vreau să fac ceva în muzică ( trap ) și vreau Să știu dacă mă afectează. Și dacă...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 19 Iunie 2025 | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! Am văzut recent ca facultatea de constructii mai are ca și domeniu de studiu inginerie și management. Ca și absolvent al acestui domeniu ce poți sa devii ca și meserie? Mulțumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima1777llaja
în 19 Iunie 2025 | Anonima1777llaja întreabă:

Ce ati alege, sa anulati vacanta pe care ati cheltuit 1000£ sau sa mergeti la un interviu pentru un job mult asteptat?

10
Răspunde Raportează
Anonim2113
în 18 Iunie 2025 | Anonim2113 întreabă:

Salutare, sunt pasionat de mecanica, școală profesionala am terminat- o dar nu stăpânesc așa bine meseria, nu am avut șansa sa o învăt la practica de la școala. Se poate face practica la un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 10 Ianuarie

9PM întreabă:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 22 ore

Aurel100009 întreabă:

Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 22 ore

LisaJulie întreabă:

Cum va mențineți imunitatea iarna?
    18 răspunsuri
  • ___URhe
    trimisă pe 10 Ianuarie

___URhe întreabă:

Buna TPU daca am 25 ani pana acum am intalnit fete doar fata in fata care chiar radeau la glumele mele totul ok. Pa internet cum ar trebui sa procedez ca nu am subiecte sa cunosc o fata necunoscuta cu ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.886
  • Întrebări: 3.955.088
  • Răspunsuri: 17.669.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.113 Adolescenţi
  • 55.628 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.897 Auto & Moto
  • 144.270 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.131 Carieră
  • 20.372 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.449 Conversaţii