Hello.In primul rand, felicitari
.
Si eu sunt la matematica-informatica (intenisv informatica) si pot spune ca este destul de greu. Ce ore se fac? Pai multa matematica si multa informatica
. Apar ca materii noi T. I. C(in cazul in care nu ai facut in generala)[tehnologia informatiei si a comunicarii ] si logica. Daca o sa inveti nu o sa fie atat de greu.Bafta
Eu am fost la filologie si la info e super greu. Matematica de liceu e ciudata si total fara sens, nu o sa iti trebuiasca in viata ecuatii, logaritimi, matrice si alte chestii. Informatica e ok daca o intelegi si ai prof bun. La TIC e simplu
Logica nu e logica (ai sa intelegi ce spun), materia aia e creata ca sa ne tampeasca cred... nu stiu daca sunt copii carora sa le placa logica (ca materie). La mine din liceu au dat doar 3 copii din peste 180 de copii. Oare de ce?! Daca ai profesor bun si rabdator atunci totul e usor. Chimia de liceu e ciudata.mai ales cea din clasa a 10-a. Fizica e ok.cat de cat ok. Biologia e faina (mie mi-a placut), o sa inveti despre ADN, ARN, celula etc. Sper sa iti fie fain, sa ai parte de niste colegi faini si profesori faini. Distreaza-te si invata! Sper sa ai niste ani de liceu superbi.
O zi faina!
@MisterKat :Cata dreptate ai
. Matematica e chiar aiurita si logica e stupida dar daca o intelegi devine amuzanta
. Biologia e superba