Depinde ce locuri de munca, ce program, ce domeniu...ca una e sa vii dupa 8 ore la birou si sa lucrezi inca 4 remote si alta e sa vii dupa 8-9 ore de munca in depozit si sa te duci la inca 8 de ore cules capsune.
Eu am avut si doua joburi dar cel full time era la birou si era destul de lejer iar cel part time era remote si nu era zilnic.
Trebuie să-ți iei neapărat două din prima? Nu ar fi mai logic să-ți iei unul și apoi să vezi dacă mai ai timp și energie pentru al doilea?
Am avut și nu recomand, nici măcar unul part time. Cel mai indicat este ca, cu timpul să ajungem să valorăm mai mult pe piața muncii, iar timpul de lucru să scadă pentru aceeași remunerație. De asta eu personal am ales să nu mai muncesc așa mult si să învăț zilnic ceva, să fac cursuri utile și să-mi cresc skillurile și valoarea pe care o pot oferi.
Tu care nu ai muncit o zi in viata ta te arunci la doua joburi, cred ca de fapt nu vrei sa faci nimic asta esti tu
La cate probleme se pare ca ai, din intrebarile tale, nu vrei sa faci asa ceva.
Cu 2 full-time nu ai cum face față. Cu unul full-time și celălalt part-time poți face față.
anonim_4396 întreabă: