| TimetoStop a întrebat:

Bună!
De vreo 3 ani de când sunt în compania la care lucrez, angajatorii mei au fost mereu atenți la fiecare sărbătoare să trimită cadouri. Sunt niste oameni foarte ok, nu vor să te simți ca și cum ai avea cu adevărat un șef. Ideea este că anul aceasta le-am trimis și eu un mic cadou în semn de apreciere de Craciun(un pachet cu dulciuri și o felicitare cu mesaj) Fiind din alt oraș, le-am trimis coletul prin easybox iar azi dimineață am văzut că l-au ridicat, însă nu mi-au scris nici că l-au primit, nici dacă le place sau nu. Am făcut ceva greșit? Oare au intrepretat gestul aiurea? Ce parere aveți? I'm overthinking it?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E weekend, mai lasă-i nițel să se dumirească

Bula
| Bula a răspuns:

Un cadou se preda PERSONAL destinatarului (sau printr-un curier), acasa sau unde se afla!
Nu se cuvine sa trimiti omul la plimbare, la o alta locatie, sa-si ridice cadoul!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poate îţi vor mulţumi mai încolo, e weekend, mai lasă-i un pic şi aşteaptă, cu siguranţă îţi vor zice ceva la companie sau îţi vor scrie.

| TimetoStop explică (pentru Bula):

Nu le cunosc adresa personală

| octav005 a răspuns:

Poate îți virus face o mărire de salariu, s.au poate îți vor da mai mult de munca...

| Solane a răspuns:

Prin easybox? Eu nici nu mergeam sa-l ridic. Ce cadou e ala cand pui oamenii (mai ales sefii!) sa se deplaseze pana la...
Si vrei sa sara ca iubita, sa-ti multumeasca inainte de a vedea ce-i acolo? Zi merci ca l-au primit.