| SoareLorena a întrebat:

Bună seara. Credeți ca o fată de 26 de ani ar trebui să lucreze în fabrică?
În schimburi?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

In cel mai rau caz, ca solutie temporara. Nimeni care se angajeaza acum in fabrici nu va iesi la pensie pe ce face acum, NIMENI.

21 răspunsuri:
| Gabryel85 a răspuns:

Dacă îi place, de ce nu?

| Cora0101 a răspuns:

Nu este o rușine să lucrezi cinstit.

| 9PM a răspuns:

Sunt o mulțime de fete care lucrează în fabrici.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poate, de ce nu?
Este tanara, sanatoasa, puternica deci unde-i problema?!
Chiar nu vad nici un motiv sub soare pentru care nu ar putea o femeie tanara sa nu mearga la munca intr-o fabrica, doar sa nu vrea sa munceasca de lene.
Sa castigi bani cinstiti din munca cinstita intr-o fabrica nu este rusinos, dimpotriva!

| Xena20 a răspuns:

Și de ce mă rog sa nu lucrezi in fabrică? Lucrează oriunde vrei tu! Ai nevoie de bani ca să trăiești!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Gabryel85):

Nu cred ca exista cineva care face munca de-asta manuala de robot care sa zica ca ii place ce face...

| Solane a răspuns:

De ce nu?
Ar trebui sa lucreze oriunde gaseste un loc de munca.

| darrio2007 a răspuns:

Da, cu ce e mai presus decat alții?

| just4ubr2015 a răspuns:

Depinde de salariu de colegi de munca din fabrica de ce nu altii cum lucreaza in vanzari in magazine ca maturatori de strada gandeste-te ca nu te ploua nu te ninge stai iarna la caldura program 8 h pe zi pana gasesti ceva mai bun nu ar fi rau.

| angel6lust a răspuns:

Da, ca să facă bani.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de fabrica si de facilitatile de acolo.

Daca te referi la o fabrica de fier beton, atunci e logic ca nu.
Daca in schimb este una de haine, jucarii, mancare, etc. Atunci e clar ca "ar trebui".

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Foarte ciudată întrebarea. Oare ce răspuns te-ar mulțumi? Sa îți spunem: "Nuuu! Doamne ferește! Cum sa lucreze o fata de 26 de ani într-o fabrică și mai ales pe schimburi. O fata de 26 de ani trebuie sa fie manager, stomatolog, doctor, avocat, arhitect s-a.m.d."
Daca te incadrezi îți urez succes.

| petriinna a răspuns:

Se putea la 26 de ani sa fii o mamica, o gospodina cu căsuța, cu gradina. etc. Dar în jur standardele sunt deformate, trebuie intai casa mare cu toate necesitățile, mașina etc ...pf

| petriinna a răspuns (pentru petriinna):

Sper că înțelegi ce am vrut sa spun

| petriinna a răspuns (pentru petriinna):

Sau sper că m-am făcut înțeleasă

| petriinna a răspuns:

Bine că lucrezi cinstit, chiar nu contează

| Cipi1212 a răspuns:

Doar schimbul de zi.

| gabicoo a răspuns:

Atunci fă foamea!

Răspuns utilizator avertizat
| eliancodrut a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Gresesti. Pentru asemenea meserii insirate de tine trebuie sa depui munca. Dar ei i-ar trebui o functie unde sa-si faca unghiile, sa citeasca reviste de can-can sau de pe calculator - telefon sau sa vorbeasca la telefon toata ziua.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru eliancodrut):

laughing indeed