Din pacate da, se invata, eu asa stiu de la profesori.
cica n-ar fi trecuta aceasta data in calendarul scolar, la anul vom avea si aceasta zi libera:d
Desi este Unirea(Tara romaneasca cu Moldova)invatam, dar s-ar putea sa facem putine ore
Lunea asta care vine, este scoala.
Nu se vor face lectii noi desigur, profesorii vor asculta elevii care vor sa-si mareasca media(la mine asa se face, cu o saptamana inainte de incheiere), iar apoi lunea viitoare nu mai e scoala, pentru ca e vacanata aia de o saptamana.
Sigur.Chestia cu liber de 24 ianuarie nu a fost inca adoptata, sau daca a fost adoptata si nu stiu eu s-ar aplica de anul viitor.La noi la scoala mergem pana marti, deoarece notem avem suficiente si nu strica 2-3 zile de vacanta!
Da. ore se fac ca de obicei. nu a venit nimic de la minister. deci n-avem noroc de-o zi libera
Pai da cel putin scoala mea invata si se face scoala.
nu a zis nimeni ca nu sar face si chestia asta frate parerea mea e ca e mai bine sa nu facem...
orice sarbatoare e un motiv de stat acasa dar probabil nu stam acasa deoarece nu avem note ca sa ne incheie profii mediile...
funda?
Probabil te referi daca se merge la scoala. Da, se merge deoarece legea in care trebuia sa se de-a luni liber a fost aprobata numai de camera deputatilor, nu si de senat.
anonim_4396 întreabă: