| ByBy_3335 a întrebat:

Stiti daca luni invatam?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da crying din paacatee... ffunda plsssssssssssssssssssss te rog muuuuuuuuuuulttttt

18 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu invat sad

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Din pacate da, se invata, eu asa stiu de la profesori.
cica n-ar fi trecuta aceasta data in calendarul scolar, la anul vom avea si aceasta zi libera:d

| misterioaѕa a răspuns:

Desi este Unirea(Tara romaneasca cu Moldova)invatam, dar s-ar putea sa facem putine ore

| Artemisia a răspuns:

Lunea asta care vine, este scoala.
Nu se vor face lectii noi desigur, profesorii vor asculta elevii care vor sa-si mareasca media(la mine asa se face, cu o saptamana inainte de incheiere), iar apoi lunea viitoare nu mai e scoala, pentru ca e vacanata aia de o saptamana.

| nonny50 a răspuns:

Da...nu s a aprobat legea sa stam acasa sad

| ytalyanu a răspuns:

Pe 24-01-2011 normal ca se anvata scumpo

| marius577 a răspuns:

Sigur.Chestia cu liber de 24 ianuarie nu a fost inca adoptata, sau daca a fost adoptata si nu stiu eu s-ar aplica de anul viitor.La noi la scoala mergem pana marti, deoarece notem avem suficiente si nu strica 2-3 zile de vacanta!happy

| MissAvocado a răspuns:

Da, se merge si luni la scoala nu au mai acceptat sa fie liber?cryingcrying

funda?

| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

Da, luni invatam(cel putin scoala este).
Funda?

| PikaChuu a răspuns:

Da invatam

| Catalin1 a răspuns:

Da, se invata, din pacate. Din 2012 am inteles ca nu o sa se mai faca ore.winking

| vanila a răspuns:

Da facem ore din pacatecrying

| AnDrE3A_4320 a răspuns:

Da. ore se fac ca de obicei. nu a venit nimic de la minister. deci n-avem noroc de-o zi libera crying

| marina2998 a răspuns:

Pai da cel putin scoala mea invata si se face scoala.thinking nu a zis nimeni ca nu sar face si chestia asta frate parerea mea e ca e mai bine sa nu facem...laughing orice sarbatoare e un motiv de stat acasa dar probabil nu stam acasa deoarece nu avem note ca sa ne incheie profii mediile...

funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se invata tongue

| edy132 a răspuns:

Nu happy, nu invatam.

| sparky34 a răspuns:

Probabil te referi daca se merge la scoala. Da, se merge deoarece legea in care trebuia sa se de-a luni liber a fost aprobata numai de camera deputatilor, nu si de senat.

| IceKIdu a răspuns:

Da invatamcrying