| alondrakiss a întrebat:

Bună ziua! Ce pot face in cazul acesta, dacă nu mi se declară veniturile la ANAF?

12 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Poți fi mai explicit? Ești angajat? PFA/SRL?

| alondrakiss explică (pentru AsgaardSephiroth):

Sunt angajată la o firma de pază și de la bancă mi-au spus că nu mi-au declarat veniturile... sad

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru alondrakiss):

Hello din nou. Firma angajatoare are obligația legală sa declare veniturile către autoritățile locale. Fa o sesizare in acest sens conducerii firmei. Dacă nu, adreseaza-te justiției. Nu este normal ce se întâmplă în cazul tau și, mai ales, nu este legal.

| darrio2007 a răspuns:

Inseamna ca nu esti angajată legal. Nu ai fost inscrisă in REVISAL de către firma la care lucrezi.

| alondrakiss explică (pentru darrio2007):

La ITM apar angajată pe două firme

I-am spus șefului că am nevoie de un credit și să mă lase pe o firma...Mi-a spus că nu depindea de el...

Uhm răspunsul tău este neclar. Cum adică să te lase să iei credit "pe o firma"? Cum/ce/care firma? Deții tu una?

Eu primesc salariu pe două firme?!

Jesus (Geezăz) omule cum adică iei salariul pe două firma dar niciuna nu declară veniturile tale? We're not in paleolitic though!

Daca cei de la Bancă așa mi-au spus? Angajează la Raiffeisen mai puțin pregatiti?!

| Violleta2022 a răspuns:

Tu ai obligatia sa-ti declari veniturile la ANAF.
Angajatorul tau declara salariile si taxele la directiile respective, nu la anaf si in nici un caz in numele tau.

Adică iei salariul de la doua firme cumulat într-un cont?