Cunosc un psihoilog care lucreaza la un departtament pentru protectia copiilor, e bugetar, companie de stat: salariu in mana: 1600 lei
In Romania, foarte putin, nu merita sa te axezi pe asa ceva, cunosc o fata care a terminat facultatea de psihologie si nu si-a gasit loc de munca serios in domeniul asta, si acum e psiholog la un liceu, castiga un chilipir pe luna
Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 100 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
Un psiholog (printre care ma numar si eu) are nevoie de multa scoala si evident...de multi bani pe care ii investeste in masterate, formari, acreditari, plus work-shopuri la care trebuie sa participe pentru a aduna un anumit numar de credite anual, pentru ca asa se poate dezvolta. Nu este o meserie usoara, crede-ma, dar e foarte frumoasa (pentru cine are inclinatie), deoarece lucrezi si intervii asupra omului, dar asupra a ceea ce nu e palpabil si e f greu de controlat. Cat despre bani...mai intai trebuie sa ai destul ca sa investesti, pentru ca apoi sa fi suficient de pregatit pentru a fi recunoscut si evident sa castigi. Asadar e nevoie de mult timp si pregatire si apoi vin banii. Cred ca trebuie sa fi pasionat de psihologie si sa ai o structura care sa se plieze pe acest domeniu.
Ca salariu cat este?
Si mie imi place dar... Cu banii nu e chiar asa usor.
Corect spus!
Cineva in domeniu care stie cu ce se mananca... nu va luati dupa oameni care, cum si altii au facut-o, au terminat o facultate si nu s-au gandit sa faca ceva serios in asta. La stat niciodata nu vei castiga in România, indiferent de domeniu. In privat mergi daca vrei o meserie buna.
Din ce intrebi tu cred ca vrei sa te faci psiholog
. mi-a povestit o fata care e studenta la psihologie ca iesi psiholog cu vreo 10 ani de studii apoi trebuie sa ti faci experienta la un cabinet.chestie ce costa in jur de 10000 euro![]()
un psiholog castiga bine daca e recunoscut chestie ce iar necesita bani![]()
deci investesti in jur de 50000 euro(facultate etc) sincer nu merita.pentru ca toti anii aia de studiu a zis fata aia ca innebunesti incet
castigi cam 1000 euro pe luna
foarte putin
mai bine te faci doctor ca mai usor iesi medic decat psiholog.trust me![]()
te pup:*
Stii tu precis acest lucru?
))) in ce împrejurări platesti ca sa ai experienta la un cabinet 10.000 euro?
)))))))) draga, e ca in rezidențiat la medicina, muncesti pe un salariu mic la un cabinet, dupa investești poate ceva bani într-un cabinet, ai de platit niste taxe, bine inteles, dar nu ajungi la 10.000 euro, ci cam pe la 5.000-6.000 sa zicem. Atat platesti daca vrei sa-ti faci cabinetul nu stiu cum sofisticat, desi la psihologie conteaza sa fii BUN!