Trebuie sa te imbraci cu chestii negre par negru si lung cu placa buze negre unghii negre chestii negre la gat si la maini.
succes !
Am mai raspuns la astfel de intrebari. Uite aici:
Okay, deci EMOKIDS NU SE TAIE CU LAMA. Alea sunt prostii sadice d'alea wannabe emokids.
Emokids asculta niste subgen-uri de rock precum: deathcore, hardcore, screamo, emocore, trupe gen: Alessana, Bring me the horizon, escape the fate, bless the fall. Trupele gen Green Day, A fire inside, taking back sunday NU sunt trupe emo.
Vestimentatia emokids'ilor cuprinde: vans slip-on sau conversi/tenesi all stars. Blugi conici/skinny cat mai mulati. Tricouri cu formatii screamo (*vezi mai sus) sau gen Drop dead (search pe google).
Freza emokids-ilor e usor de definit. Culoare: negru! Tip: asimetric. Breton: da! Frizura e mai scurta in spate si mai lunga in fata. De obicei parul e DREPT cat mai drept si fara volum (desi mai exista si caz-uri cand isi fac tepi).
Machiaj-ul ochilor: contur NEGRU cat mai negru si cat mai pronuntat.
EMOTIILE trebuie sa fie prezente. Nu va ganditi la emotii la plans ci tot felul de emotii de la ura la dragoste, de la intristare la entuziasm.
Mai exista un subgen: SCENE care e un emo mai colorat si cat mai vesel. Exista poze pe gugal.
De fapt stilul emo e imprumutat. Adica comparati freza punkistilor, incaltarile skaterilor, blugii aia conici ai houserilor si tricourile rockerilor cu cele ale emokids si vedeti daca exista vreo diferenta.
Emo nu e un stil de viata sanatos, asculta Alesana - anabell sau mai bine tot albumul Emptiness si iti vei da seama cum te simti. "
Nu e recomandat sa devii emo...si nu cred ca devii emo, in cel mai rau caz poti fi pur si simplu unul. Mai bine ai deveni interesat/a de limba romana, crede-ma ca iti va fi mult mai de folos in viata.
Ciudata intrebare.In primul rand ar trebui sa gasesti o gasca cu gusturi asemanatoare si sa te integrezi in ea. Poti incepe cu o schimbare de look(iti cumperi haine noi si te tunzi in stilul pe care vrei sa-l adopti). Apoi mai e si partea cu muzica(asculta cateva melodii de genul si vezi daca te atrag) pentru ca prin muzica te exprimi cel mai bine(nu poti spune ca esti emo si sa asculti numai manele sau pop/dance). Oricum emo nu vei deveni peste noapte dar iti urez succes daca tu chiar iti doresti asta.
Simplu.
Imi tragi un mers ca de ultimul ratat din lume.
Iti tragi niste haine care par a fi purtate si de bunici (numai sa nu contina lana)
Iti mai tragi si o perdea peste ochi si totul e gata.
A si sa nu uitat ca nu ai voie sa comunici cu oameni decat prin intermediul internetului, cel mult cu vazatoatrea de la magazinul din colt.
Bafta.
Prima invata sa scrii in loc sa te gandesti cum sa fii emo ar trebui sa te gandesti cum sa treci prin scoala ca la gramatica ta...
Sper sa nu-ti cumperi "doar" lame, ci si o carte (eventual un abecedar).
Cartea ti-ar fi de mare folos.
Emo este un curent care pare a fi pe placul celor mici in general - 12-13 ani. Cand aveam 13 ani si eu visam sa devin emo - dar pe masura ce am crescut mi-am dat seama ca e o porcarie - chiar mai mult - acum cand vad pe unii ca se machiaza strident cu negru - freza emo si haine cu caractere triste - mi se face greata si mintea mi se duce la `cocalari` - `pitipoance`! Parerea mea!~!
Fii asa cum esti tu, cum simti tu, cum crezi tu! Asculta ce iti place! Imbracate cum vrei! Crede ce vrei! Vorbeste cum vrei tu! In curand lumea te va cataloga ca si "emo", "punkist", "cocalar", "pitzi", " rokcker", fara ca tu sa stii ca semeni intr-un fel sau altul cu "personajele" astea, fara ca tu sa fii auzit poate de ele!
In general la 12 ani imiti ceea ce admiri... nu face asta! Cauta sa vezi ce iti place, asculta muzica cat mai variata, citeste defineste-te! Nu te cataloga singura prea devreme, ceilalti o vor face mai devreme sau mai tarziu indiferent de vointa ta!
Lol la 12 ani emo iti trebui trezeste-te... emo e mult mai mult decat par brunet si haine negre
) La 12 ani ma jucam cu masinutele si tu zici ca vrei sa devii emo. Poi nu am fost emo, nu sunt, nu stiu cum e, nu-ti recomand. bafta!
In primul rand gandeste-te la cele mai rele si triste lucruri care ti s-au intamplat in viata, plangi si apoi du-te si i-a cel mai mare cutit pe care il gastesti in bucatarie si taie-ti venele!
Nu uita sa te imbraci in negru!
Noroc!
Mnoh nu stiu ce cale sa-ti alegi tu in viata dar iti spun:fa ce vrei imbraca-te cum vrei n-ai decat sa-ti tai venele ca o lama gigant sau fa ce vrei eu cand am ales sa fiu asa nu am cerut sfatul nimanui si nici nu am tzinut cont de alte pareri in afara de-a mea am si eu 13 ani si da is emo nu va mirati ca nu ar trebui sa va bagatzi in viata altora daca vrei sa devii emo nu te opreste nim dar mai intai tine minte un lucru:cei care sunt emo insemna ca sunt emotivi nu ca neaparat trebuie sa se taie si de astea mnoh ma rog eu m-am taiat de cateva ori da nu te sfatuiesc sa faci la fel ok? fa ce simti.