| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Deci vreau sa va spun ca am o personalitate foarte ciudata iar oamenilor nu le place asta! De exemplu este foarte greu pentru mine sa fac ceva, iar de cele mai multe ori nici măcar nu imi pun în minte un anumit lucru și doar las sa treacă timpul, nu am o ambiție deloc sau un tel în viața su totul ma plictisește! Toate mi se par plictisitoare și nu reușesc sa îmi găsesc ceva ce mi-ar plăcea! Mie de exemplu nu imi place sa ma duc în același loc de foarte multe ori deoarece ma plictisesc foarte repede asa ca din start majoritatea slujbelor ies din discuție, unde trebuie sa merg în același loc întotdeauna! De asemenea mai este și chestia ca eu nu prea ma pricep la nimic, nu am niciun talent și nicio vocație, niciun hobby asa ca este foarte greu sa îmi dau seama ce vreau sa fac în viața! Voi ce îmi recomandati sa fac? Cum fac sa îmi aleg cariera și sa nu mai fiu atât de leneș! Credeti ca am vreun talent? Cum fac sa imi descopar talentul? Ce părere aveți? Aștept argumentele voastre!

4 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Ce personalitate!
Puturos. Adica lenes. Adica faci umbra pamantului degeaba.
Mergi la munca. Parintii nu vor trai mai mult decat tine ca sa te intretina.

| gabicoo a răspuns (pentru Solane):

Corect!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Posibil sa suferi si de un ADHD ceva... cel mai bine mergi la un psiholog sa incercati sa lamuriti impreuna ce e cu tine.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Solane):

Ești troll! Și cam prost! Ti-am spus ca nu știu ce sa fac în viața! Ce nu înțelegi?