Si eu cred la fel. O prefer pe Selena. Chiar daca spusele tale ar fi doar zvonuri nefondate.
Nu, nu-i adevarat
Miley Cyrus e o fata foarte civilizata, Selena e cam copiatoare dupa mine
toate de la disney au copiat-o pe miley
si de frumusete, selena pare cam aroganta, Miley e mai sweet
si are voce mai buna, si e o actrita mai buna
Iti spun sincer desi sunt o fana inraita de-a lui miley de data asta nu o pot sustine pana la capat.Pentru ca pe net sau postat acele poze in care miley e destul de dezbracata! dar nu contest faptul ca pot fi false.In rest ce-ti pot spune toate vedetele fac fite pentru ca au in sfarsit celebritatea.
@MiCuSsA DrAgUtSa: De ce esti interesata de viata personala a vedetelor? Trebuie sa vedem numai partea profesionala. Vedetele sunt si ei oameni, nu-i asa? Dar stiai ca Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) s-a sarutat cu Britney Spears (Britney Jean Spears) si cu Christina Aguilera (Christina María Aguilera)? Ce crezi? De unde ai aflat? Mai intai verifica sursa si dupa aceea sa vezi daca e adevarat sau nu.
Teoretic ea are inelul acela de puritate prin care promite puritate pana la casnicie deci nu cred ca poarta inelul acela doar pentru ca e cool...parerea mea
Miley este o cantareata americana prea talentata si prea frumoasa ca sa nu fie iubita ...stiu ca in ultimul timp a facut numai tampenii ce a facut-o sa-si dezamageasca fanii, dar daca esti un fan adevarat miley. nu ar trebui sa-ti pese de astfel de lucruri cum ar fi ca s-a drogat. fanii apar pentru frumusete si talent. iar fata asta le are cu siguranta pe amandoua!
sunt adevarate aceste lucruri despre miley si NU. selena nu e mai frumoasa ca ea. chiar deloc insa acum fiecare are parerea sa si nu vreau sa ti-o neglijez.
selena nu e mai civilizata si miley nu a sarutat o dansatoare. era o parte din videoclipul I can't be tamed cand s-a apropiat cu gura de o dansatoare. dar nu a sarutato. era o parte din videoclip cu siguranta aranjata de dinainte. va rog sa nu o mai judecati pe miley pentru niste lucruri stupide.
si selena s-a drogat si probabil nu e virgina ( deci nu e mai civilizata) dar ea a stiut sa faca fata acestor lucruri tampite si sa nu fie surpinsa de paparazzi in anumite faze ce te fac sa te simti neglijat si un c*c*t...
fiecare are parerea sa dar eu am spus ce-am stiut despre ele, in special. miley
apropo. miley este virgina deoarece a facut un juramant fata de tatal ei si poarta un inel al puritatii. si. da! nu cred ca-l poarta de frumusetea acelui inel.
toate vedetele disney au copiato pe miley si se stie si dupa ce!
fundita?
SiMYFauRSimY întreabă:
Denisa10_9542 întreabă: