Nu este in regula, ca nu asa se face pentru angajare.
Fa aplicatii online, asa cum se cere profesional!
Uite că am făcut asta și am fost angajat. ȚAȚO!
Pentru un job de spalat podele sau carat cu carca sigur ca se poate, de aceea te-au si angajat, dar tot job de necalificat ai primit, ca atat ai invatat
Am fost angajat casier la ZARA. Femeie, nu locuiești în România, nu știi cum e viața aici. Probabil nu ai aplicat în viața ta la un job. Pentru ce dai răspunsuri? Nu vezi că toată lumea de pe platforma asta spune că ești o țață. Nu ajuți pe nimeni. Doar faci oameni să se simtă prost și îi încurci...
Ești o nesimțiță Violeta. Nu sunt necalificat pentru că nu am învățat. Am avut 10 pe linie dar nu am mai putut continua liceul din cauza problemelor financiare extrem de mari. Bine că ești tu inteligentă. Îți recomand să părăsești complet această platformă. Ești o nesimțiță!
Sunt nesimtita ca ti-am spus adevarul in fata si te supara?
Felicitari, tocmai te-ai facut de rusine pe un forum intreg!
Chiar crezi că numărul de telefon pe care-l publică un lanț de magazine este al managerului? Nu are altă treabă managerul Zara România decât să vorbească la telefon cu necunoscuți care vor să se angajeze vânzători.
Orice companie mare are un departament de HR. Poate cel mult acolo să suni, dar nu-ți pune prea mari speranțe. Dacă o companie are posturi disponibile, atunci vor fi afișate undeva pe site la secțiunea "Cariere" sau postate pe siturile de joburi.
Efectiv am sunat la Zara și mi-a răspuns managera. Luni am interviu)))
Există și manageri de magazin. Nu e ca și cum fiecare magazin e gestionat de "manegerul Zara România"?
Le tin pentru neamuri... locuri libere! peste CV-uri se uita ca pisica in calendar...
Exista ejobs bestjobs olx locuri de munca nu asa alo buna ziua as vrea sa ma angajez... sper ca nu vi si cu cv scris de mana.
anonim_4396 întreabă: