Nu esti caz singular sa stii. Desi aveam note bune la scoala, nu pot sa zic ca ma pasiona vreo materie in mod deosebit, invatam pentru ca eram nevoit. Iar ca joburi sa stii ca si eu am schimbat multe deoarece nu mi-au placut (ori nu mi-a placut colectivul la unele). Pasiunile ti le descoperi si ti le faci in timp pentru ca interesele se schimba odata cu varsta sa stii.
Nu consider ca-i capat de tara sa nu ai inclinatie spre o meserie anume. Cei mai tristi oameni sunt cei care practica o meserie pe care o urasc dar continua sa o practice din frica de reconversie profesionala si practic schimbare.
Pentru problemele de memorie si concentrare, n-ar strica un consult profesionist la un doctor de specialitate deoarece sunt sanse sa ai parte de o forma de ADHD daca spui ca nu te poti concentra deloc si nu poti retine nici o parola.
Nu e adevărat! Doar ca multe mi se par plictisitoare! Na plictisesc repede
Detin doua magazine in doua orase diferite cu profil de asigurari/xerox/papetarie/acte auto/piese auto.
Foarte bine! Noteaza-ma asa pentru ca te-am notat pe bune dreptate pentru ce răspunsuri nefolositoare dai!
Ce anume e nefolositor si eronat in ce am scris aici?
Tu n-ai muncit o zi in viata ta, dar contrazici pe cei care muncesc si stiu ce spun!
Baiatu, mergi la un control. Pentru binele tau!
De asta votezi comuniștii, sa ma pună sa muncesc obligatoriu?
Nu e treaba ta cu cine votez eu.
Insa e probelma noastra, a tuturor, ca unii ca tine au drept de vot!
I-auzi la tine! E problema oamenilor normali ca mine care nu vor sa ajunga ca in Coreea de Nord din cauza unora ca tine?
Tu consideri ca e normal sa stai pe banii parintilor la 27 de ani?
Dar tu consideri ca e normal ca unii ca tine sa nu se informeze si sa ne duca la regimuri ca Belarus sau Coreea de Nord?
Baiatu', cand mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca!
Nu mai abera cu chestii pe care nu le-am scris pe nicaieri!
Neagracaceara întreabă: