| ChrishaChry a întrebat:

Fundita love struck. Fiti atenti, cum sa va zic? In cls mea, toate fetele rele (tate) se tin dupa cea mai rea, un fel de diva. Eu si prietena mea suntem singurele care nu suntem asa. Fata aia rea ne barfeste mereu si e rea cu noi si zice niste chestii urate si d-astea. Va rooog un sfat cum sa ma razbun pe eaaa. puppy dog eyes dar nu virtual plsss in viata reala sa fac ceva sa o doara si intr'un fel sa nu stie ca eu am facut asta ca sa vrea sa se razbuneee puppy dog eyes puppy dog eyes PLSSS RAPID happy

Răspuns Câştigător
| angelheaven36 a răspuns:

Papusa daca stai sa te razbuni nu rezolvi nimic...o sa se razbune viata pe ea mai tarziu.tu ia si invata mai bine decat ea.asa ajungi mai departe si e mai placut sa ii scoti ochii mai tarziu ca e proasta ca noaptea.

3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Razbunarea e arma prostului! Cea mai buna razbunare fata de persoana in cauza este INDIFERENTZA! Daca se crede o "diva", faptul ca cineva nu o baga in seama, de nicio culoare, o va durea foarte tare!

| ruru_2913 a răspuns:

Incearca sa o ignori ...asa va durea pentru ea cel mai tare.nu mai are cu cine se pune si se va plictisi si te va lasa in pace. (propria experienta ) la mine a mers.le-am ingorat se vedea pe fata ei ca era furioasa ca nu mai are pe cine barfi si gata.focus pocus laughing. sper ca te-am ajutat :*

| clauditza1997 a răspuns:

Cel mai bun lucru ar fi sa o ignori!