| anastasia_8432 a întrebat:

Imi place mult actoria, iar dupa 12 clase vreau sa plec sa invat la academia de arte din rominia, imi doresc cel mai mult, si o sa reusesc... dar este o problema va trebui sa renunt la iubitul meu.ne iubim mult, avem planuri mari si frumoase. dar si de mica imi doresc sa ajung actrita. Mi-e frica ca daca o sal aleg pe el, mai tirziu sa nu ne despartim si s-a dus actoria. dar daca o sa plec mi-e frica sa nu gasesc altul mai bun cu care sa fiu fericita pe deplin. Ce saaaa fac?

Răspuns Câştigător
| Angel18Inna a răspuns:

Urmeaza-ti visul, daca tine la tine te va urma..., iar daca destinul tine cu voi, cu atat mai bine

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Pe primul loc trebuie sa fie cariera, cu atat mai mult cu cat nu poti face facultatea de actorie la o varsta inaintata.

| ATHOS a răspuns:

Trebuie sa raspunzi doar la o singura intrebare frumoasa domnisoara : dragoste sau cariera? Eu as alege cariera (urmatorii 60-70 de ani iti vor fi dependenti de aceasta optiune).
Iti doresc ca intelepciunea sa te ajute sa faci alegerea corecta!
Bafta!

| foxi a răspuns:

Cariera e pe primul loc!

| Betty a răspuns:

Eu, in locul tau as alege cariera, de barbati e plina lumealaughing si totusi o cariera nu o cladesti asa, peste noapte...eu nu as alege niciodata un baiat in locul carierei, de pe urma careia voi trai... eu am de gand sa-mi implinesc visele, sa fiu independenta, sa nu depind de nimeni, nu am de gand sa raman la cratita I don't want to see ( mai ales ca nu stiu sa gateschee hee )

| matraguna1 a răspuns:

Cu siguranta PLEACA. in timpul facultatii o sa cunosti intr-adevar lume noua, interesanta. nu-ti fie frica sa intalnesti un alt barbat. e normal si poti descoperi lucruri foarte frumoase la altcineva. s-ar putea sa te surprinda cat de multe lucruri... orice experienta prin care treci e un PLUS. vei sti exact ce iti doresti si unde vrei sa ajungi. nu iti spune nimeni acum sa te desparati de iubitul tau. dar stii tu cum e... daca e sa ramai cu cineva ramai indiferent de cat efort depui sau nu. lasa lucrurile sa mearga pe fagasul lor, mergi spre actorie si lasa lucrurile sa vina de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te bine, pune lucrurile cap la cap, lasa un timp totul de-o parte, urmeaza cariera, daca el te iubeste si tu-l iubesti nu aveti cum sa va indragostiti de alta persoana. Fa ceea ce-ti place si desigur nu negliza nici "colaborarea" cu el.Totul va fi bine, nu e chiar asa o mare problema.Doar sa aveti incredere unul in celalalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ela si pe iubitul tau la actorie