Urmeaza-ti visul, daca tine la tine te va urma..., iar daca destinul tine cu voi, cu atat mai bine
Pe primul loc trebuie sa fie cariera, cu atat mai mult cu cat nu poti face facultatea de actorie la o varsta inaintata.
Trebuie sa raspunzi doar la o singura intrebare frumoasa domnisoara : dragoste sau cariera? Eu as alege cariera (urmatorii 60-70 de ani iti vor fi dependenti de aceasta optiune).
Iti doresc ca intelepciunea sa te ajute sa faci alegerea corecta!
Bafta!
Eu, in locul tau as alege cariera, de barbati e plina lumea si totusi o cariera nu o cladesti asa, peste noapte...eu nu as alege niciodata un baiat in locul carierei, de pe urma careia voi trai... eu am de gand sa-mi implinesc visele, sa fiu independenta, sa nu depind de nimeni, nu am de gand sa raman la cratita
( mai ales ca nu stiu sa gatesc
)
Cu siguranta PLEACA. in timpul facultatii o sa cunosti intr-adevar lume noua, interesanta. nu-ti fie frica sa intalnesti un alt barbat. e normal si poti descoperi lucruri foarte frumoase la altcineva. s-ar putea sa te surprinda cat de multe lucruri... orice experienta prin care treci e un PLUS. vei sti exact ce iti doresti si unde vrei sa ajungi. nu iti spune nimeni acum sa te desparati de iubitul tau. dar stii tu cum e... daca e sa ramai cu cineva ramai indiferent de cat efort depui sau nu. lasa lucrurile sa mearga pe fagasul lor, mergi spre actorie si lasa lucrurile sa vina de la sine.
Gandeste-te bine, pune lucrurile cap la cap, lasa un timp totul de-o parte, urmeaza cariera, daca el te iubeste si tu-l iubesti nu aveti cum sa va indragostiti de alta persoana. Fa ceea ce-ti place si desigur nu negliza nici "colaborarea" cu el.Totul va fi bine, nu e chiar asa o mare problema.Doar sa aveti incredere unul in celalalt.