Alegerea nu este asta; daca nu ai un minim de succes esti un om frustrat, stresat, nu ai nici bani iar asta este cel mai mare stresor, femeile cauta situatii viabile, asa ca te evita si asta iarasi e un factor de stres, iar lipsa succesului duce la o stima de sine scazuta, nicidecum la liniste sufleteasca.
Nu există niciodată extreme de genul, totul este într-o nuanță. Fiecare își clădește viața după bunul plac sau după posibilități. Eu în clipa de față o clădesc după bunul plac, deci nu sunt nevoit să aleg o extremă.
Pai nu te opreste nimeni sa-ti iei un servici si sa traiesti singur cuc, in linistea pe care ti-o doresti!
O alta varianta este sa te calugaresti, ca acolo ai parte numai de singuratate si liniste, fiindca asta se intampla la schiturile de calugari.
Eu as alege FERICIREA in locul linistii si a banilor, ca nici una din ele nu-ti poate cumpara fericirea si odata ce esti fericit ai liniste dar si multa bucurie in suflet, simtind ca traiesti cu adevarat.
Casa, masina, banii, vacantele, sunt ceva ce isi doreste orice om normal care se iubeste pe el insusi, dorindu-si sa-si imparta fericirea cu sotia sau sotul sau, dorindu-si copilasi si o viata implinita de familie.
De acord cu tine, dar personal eu nu mi-as dori sa am o sotie si nici copii, deoarece nu cred ca as fi capabil sa ma descurc, in schimb as prefera sa am un servici platit bine asta e clar
De-acord total cu dumneavoastră.
Eu am altă părere, și sper să fie corectă:
Eu în locul banilor. Aș pune preț pe prim plan pe: Sănătate, fiindcă sănătatea este mai importantă decât banii.
Unii din tinerii din ziua de azi, uită să se gândească că a fi sănătos pentru ei e ceva rău. Nu zic că nici banii nu sunt importanți, ba depildă sunt importanți doar să îți cheltuiești util pe ceva ce poate fi relevant cum ar fi: Utilități la facturi sau cumpărăturile din diverse magazine, că aici sunt două paliere principale, ca-să-i zic așa.
Si eu cred ca sanatatea fizica, emotionala si timpul liber sunt mai importante decat orice ban. Daca poti lucra ceva pe cont propriu, sau un job part-time, ar fi un echilibru bun pentru ce iti doresti.
Am incercat sa plătesc factura la curent cu liniște sufletească. Nu au acceptat.
Neaa, vrajeala. Toata lumea vrea sa viziteze lumea prin vacante. Cam asta e scopul vietii. Sa cresti, sa vizitezi lumea din jurul tau si sa lasi ceva in urma.
Pentru vacante, ai nevoie de bani si de o masina cu care sa calatoresti, deci cam toata lumea ar vrea sa le aiba.
Insa cand suntem saraci, ne imbatam cu apa rece, cum ca e mai bine asa si ca e mai "linistit".
Insa nu cred ca ai fi trist si amarat daca te-ai afla de exemplu prin Spania vara vizitand locuri turistice si relaxandu-te.
Gandeam si eu asa cand eram mai sarac si nu imi permiteam sa calatoresc. Acum am realizat ca am fost doar ipocrit pana acum.
Ce profesie inalta ai si ce calificari ai, ca sa poti sa visezi spre un post de munca platit bine?
Ba cumetre, ai inteles tu gresit, omul nu zice sa fie boschetar, zice ca sa traiasca decent.
Eu inteleg perfect ce zici tu, stil de viata frugal, dar fi atent ca asta se plateste cu pretul singuratatii, femeile nu vor asta iar prietenii tai cel mai probabil te vor vedea ca un ciudat.
Sunt putini care inteleg cu adevarat sensul vietii, iar tu esti unul dintre ei. Lasa-i sa moara prosti!
Nu iti trebuie facultate ca sa castigi bine. Sunt oameni cu 8–12 clase care conduc firme, au afaceri sau magazine proprii, si altii cu diplome care n au fost in stare sa isi practice meseria.
Cu o simpla calificare intr o meserie poti ajunge sa castigi mai bine decat multi cu studii superioare
Cand am zis "serviciu bine platit", nu m-am referit la salariu de chirurg, ci la ceva decent, din care sa pot trai normal, fata stres, si farà grija zilei de maine.
anonim_4396 întreabă: