| farcry444 a întrebat:

Aveți idee de ceva locuri de muncă unde pot intra fără multă experiență?

Am atestatul de constructor căi ferate, dar meseria asta a fost prea grea pentru mine, mai ales la privat. La stat era ok: program normal, 8 ore, ture mixte, aveam timp liber. Când am ajuns la privat, era doar tura de noapte, și câte 10 zile la rând, câte 12 ore, deplasări lungi… ritm haotic. Nu am mai rezistat.

De asta caut ceva mai flexibil acum și nu mai vreau construcții deloc.

Am lucrat și la cofraje și turnat plăci vreo 2 luni jumate. Sincer, ajunsesem seara să mă simt rău de tot de la stres. Încercam să învăț, eram serios, chiar îmi dădeam silința, dar tot găseau ceva de comentat. Nu știu dacă eram eu de vina sau dacă ei nu aveau deloc răbdare cu cine e nou.

În plus, unii vorbeau urât cu mine și mă tratatu nasol. Și ca să fie și mai rău, nici salariul nu mi l-am primit, deși am făcut peste 200 ore pe lună. Atunci am zis clar că nu mai continui.

Dacă aveți idei de joburi unde poți intra rapid, chiar fără experiență, sau ceva cursuri scurte pe care le pot face, aș aprecia.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"acum 3 ore | farcry444 a întrebat:
Aveți idee de ceva locuri de muncă unde pot intra fără multă experiență?"

Ai gresit site-ul!

Cauta la Oficiul fortelor de munca sau in ziarele locale, ori la companiile de recrutare din orasul tau.
Mai poti incerca la: Salubritate, constructii si agricultura fiindca acolo se angajeaza tot timpul, necalificati.

| farcry444 explică (pentru Violleta2022):

Citeste din nou, nu doar pe jumate.

| cristianamsrei a răspuns (pentru Violleta2022):

Site-ul se numeste "TPU" abreviere de la "Toti pentru unul"(-Violeta) de asta si suntem aici sa ajutam in parte pe fiecare care are nevoie cu o solutie sau un sfat daca nu doresti sa l ajuti nu o faci pur si simplu nu raspunzi in gol, baiatul a si mentionat ca nu si mai doreste nimic in domeniul "santierului"(constructii mai formal). Esti definitia unui caracter tampit, lipsit de respect si inutil.

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristianamsrei):

Frumoasa auto-descriere ti-ai facut: "caracter tampit, lipsit de respect si inutil".

| aizen0567 a răspuns:

Stai calm o cunosc si eu de ceva timp, de anul trecut mai exact atunci cand mi-a dovedit intr-un argument cat de idioata poate sa fie, femeie plecata de 30 de ani din tara si isi da cu parerea de ce se intampla in tara noastra. E o pierde vara ce nu si a atins niciun scop in viata si acum isi varsa frustrarile aici pe site, probabil ar trebui sa i spuna cineva ca exista variante de TPU si pentru australieni sa nu ne mai zapaceasca pe noi laughing

| cristianamsrei2 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu,nu, era fix pentru tine aceasta fraza, eu am destul de mult bun simt sa nu i fi raspuns domnului la intrebare deoarece nu mi trecea prin minte exact ce job ar putea incerca dar vad ca tie nu iti trece nimic prin minte, mai ales acum ca am aflat ca suferi de handicap si traiesti din pensii australiene, imi dai buna ziua data viitoare vorbesti cu cineva sanatos la minte tanar si destul de reusit in viata pana la momentul acesta comparativ cu tine un esec de babaciune ce respiri oxygen pe degeaba la 50 de ani. Si daca ai ceva de reprosat, reproseaza mi fara sa mi dai ignore sau nu comenta deloc crybaby