"acum 3 ore | farcry444 a întrebat:
Aveți idee de ceva locuri de muncă unde pot intra fără multă experiență?"
Ai gresit site-ul!
Cauta la Oficiul fortelor de munca sau in ziarele locale, ori la companiile de recrutare din orasul tau.
Mai poti incerca la: Salubritate, constructii si agricultura fiindca acolo se angajeaza tot timpul, necalificati.
Site-ul se numeste "TPU" abreviere de la "Toti pentru unul"(-Violeta) de asta si suntem aici sa ajutam in parte pe fiecare care are nevoie cu o solutie sau un sfat daca nu doresti sa l ajuti nu o faci pur si simplu nu raspunzi in gol, baiatul a si mentionat ca nu si mai doreste nimic in domeniul "santierului"(constructii mai formal). Esti definitia unui caracter tampit, lipsit de respect si inutil.
Frumoasa auto-descriere ti-ai facut: "caracter tampit, lipsit de respect si inutil".
Stai calm o cunosc si eu de ceva timp, de anul trecut mai exact atunci cand mi-a dovedit intr-un argument cat de idioata poate sa fie, femeie plecata de 30 de ani din tara si isi da cu parerea de ce se intampla in tara noastra. E o pierde vara ce nu si a atins niciun scop in viata si acum isi varsa frustrarile aici pe site, probabil ar trebui sa i spuna cineva ca exista variante de TPU si pentru australieni sa nu ne mai zapaceasca pe noi
Nu,nu, era fix pentru tine aceasta fraza, eu am destul de mult bun simt sa nu i fi raspuns domnului la intrebare deoarece nu mi trecea prin minte exact ce job ar putea incerca dar vad ca tie nu iti trece nimic prin minte, mai ales acum ca am aflat ca suferi de handicap si traiesti din pensii australiene, imi dai buna ziua data viitoare vorbesti cu cineva sanatos la minte tanar si destul de reusit in viata pana la momentul acesta comparativ cu tine un esec de babaciune ce respiri oxygen pe degeaba la 50 de ani. Si daca ai ceva de reprosat, reproseaza mi fara sa mi dai ignore sau nu comenta deloc crybaby
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
surduionel058 întreabă: