Imi pare rau pentru situatia in care te afli. Ai putea sa inveti si sa dai bacul anul viitor. Si chiar sa urmezi o facultate. Asa ai sanse mai mari sa obtii un job mai bine platit decat doar cu liceul absolvit.
E bine ca ai un plan de rezerva cu actoria, il poti pune in aplicare si vezi ce iese. Poate gasesti o camera la mana a doua mai ieftina pe internet.
Nevoia de a pune capat la viata poate fi ceva normal atunci cand ea ofera experiente negative mai multe si mai apasatoare decat pozitive. Unii decid sa o faca deoarece se va intampla oricum, dar asa scapa mai repede de suferinta. Altii nu o fac si indura toate greutatile vietii zeci de ani de zile. Fiecare face cum considera, nu exista o solutie corecta sau gresita.
Într-adevăr, este o perioadă grea, dar va mai dura și este posibil să fie tot anul viitor. Foarte mulți oameni încep cu acel salariu, foarte mulți oameni, chiar milioane de români, lucrează în prezent pentru acel salariu, și se descurcă. Nu spun că este corect, nu spun că nu se poate mai bine, adică o guvernare mai bună chiar și în condiții de criză mondială, însă acestea ne sunt cărțile și trebuie jucate.
Cam ăsta e sfatul meu, încearcă să joci bine cărțile pe care le ai.
Apucate de invatat o meserie si fa ceva cu viata ta nu te mai plange daca nu maritate aranjeazate la casa ta si vei fi fericita lasa prostiile
Lașii se omoară, optimiștii luptă!
Mergi într-un spital de boli oncologice, de copii, adulți, eventual voluntariat și vezi cât de privilegiată ești!
Voi, toți tinerii de azi, aveți impresia că voi o trăiți rău! Poate mai vedeți, măcar pe rețelele sociale, dacă nu în realitate, casele străbunilor noștri. Case în care trăiau, 3 generații, cel puțin 5 copii. Iar, acele case erau făcute de proprietari cu mâinile lor și ajutorul satului. Acei oameni nu mergeau la supermarket, tot ce aveau nevoie produceau în gospodărie.
Vă văitați de salariu minim acum. Dar, v-ați întrebat de ce milioane de români au imigrație imediat după '90, apoi după 2007? Voi știți ce însemna un salariu minim cu 20-35 de ani în urmă?
Lasă prostiile și mergi la muncă. Da, ca să ai un salariu mai mare, trebuie să fi stabilă la un loc de muncă și să dovedești că evoluezi profesional la locul de muncă. Altfel, vei ajunge la bătrânețe, tot ce cu salariu minim!
Nu e mai usor sa pui mana pe carte sa promovezi bacalaureatul decat sa-ti iei viata? Zic si eu.
Daca 2500 lei/luna ti se pare putin. fa schimb cu vreun pensionar care nu are nici atat, dar mai cumpara si medicamente. Mda, observ ca nu-ti place munca. Vrei sa te faci actoras neinteles.
Pune burta pe carte si umarul la munca. Lasa bocetele.
Aici nu e vorba de-a nu-mi place munca, e vorba că vreau să evoluez. Și despre actorie? Am avut și nopți când am lucrat la un proiect de-al meu, și-l lucram de la 14 ani
și acolo e muncă în actorie, și aici vorbim despre o PASIUNE, nu că "o duci boierește" pentru că știu foarte bine cu ce se mănâncă toate astea, înțelegi?
Mai bine iti iei un servici si mergi la munca, daca de invatat ti-a fost prea lene.
Lasa drama si amenintarile ca din atat lucru nu se sinucide nimeni.
Viata este foarte frumoasa si merita traita din plin, fie si ca simplu muncitor la maturat podele sau pus marfa pe raft castigand putin, dar sunt bani munciti cinstit.
Popa3493 întreabă:
Eftyyyy întreabă:
Naty202012 întreabă: