| Melody a întrebat:

O intrebare pentru cei care au facut cursuri prin intermediul Academiei de Afaceri. Am inteles ca sunt seriosi si la ei chiar inveti ceva. M-ar interesa un curs de webdesign( http://www.academiadeafaceri.ro/cursuri_web_design_html_ webdesign.html ). Taxa este de 128, 50 lei, am inteles 55%reducere de la 285 de lei. In afara de aceasta taxa mai trebuie sa achit ceva? Mi-e frica sa nu o confund cu taxa de inscriere, sau e una si aceeasi? Intreb pentru ca mi se pare foarte putin, fata de alte parti. Si daca stiti, cum se achita taxa? Prin card, ramburs? Va rog luminati-ma si pe mine, inscrierea se incheie in 12 octombrie, deci mai am putin. Ofer fundita, bineinteles. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsurile la toate aceste intrebari le puteti primi de la Centrul de Asistenta pe email sau telefonic la nr. 021. 589. 7800 - intotdeauna cereti informatii la sursa, deoarece sunt cele mai autorizate.

Se achita doar taxa de 128, 50 lei nu mai exista alte costuri suplimentare iar pretul este garantat contractual prin contractul de studii care se incheie. Fiind online 80% din costurile unui curs clasic nu mai exista si atunci impreuna cu reducerea amintita se poate ajunge la acest pret.

Taxa se achita prin modalitatile de plata care va apar in factura proforma primita pe email dupa realizarea inscrierii si anume: depunere numerar la orice agentie Piraeus Bank, transfer bancar in contul indicat in proforma sau online cu cardul.

Pentru intrebari sau nelamuriri ne-ar face placere sa ne contactati telefonic la nr. amintit mai sus sau prin email.

Cristi Lucan - Centrul de Asistenta AcademiadeAfaceri.ro

0 răspunsuri: