| Crynutza_5332 a întrebat:

Oameni buni... voi ce credeti de justin bieber?
eu cred ca este un gay, un copchil de numai 12 ani(la fel ca manelistii)

Răspuns Câştigător
| ăăăă a răspuns:

Paii. justin biberon.este gay. deoarece a fost fotografiat cu un barbat.cum se tinea cu el de mana si din asteabig grin.si ii un retardat care nu stie sa cante.
-are o voce :-&. si cica "nu reuseste in dragoste". cand se da la toate fetele (fan J. B.) care ii ies in cale...
-primesc funditabatting eyelashes?

P. S... Justin Bieber este un retardat si un prost!
sper ca te-ma putut Ajuta.papa:*

15 răspunsuri:
| OhMyBieber a răspuns:

OMFG toti sunteti tembeli.frate cum puteti fi asa de rai.si @Muculetz (ti se potriveste) cred ca esti prost si frate ce-ai scris akl e de tot rahatul...si acum sa revenim @crynutza daca tie ti se pare la fel ca manelistii dek te inteesezi de JB? de ca cauti despre el pe net. ooo nu stiuhhappy. si @mariukah jb face 17 in martie nu maiwinking. fratilor deci v-am spus nu stiu cum de sunteti atat de rai incat sa spuneti ca e gay( si stiti ceva mkr el are parte de fete bune si mai ales vedete.). sper ca ti-am fost de folos.pentru ca ai spu ce parere am...

| OhMyBieber a răspuns:

Si inca o data @MaRiuKah femeiee logik ca are incredere in el ca daca nu ar avea ar fi un idiot si logik ca are lipici la o groaza de fete. dar ce sa mai sunteti niste idioti toti care vb urat despre JB nu va dati seama ca e mai super decat voi(sunteti niste invidiosii si sa nu-mi spuneti ca nu sunteti pentru ca se vede).

| Mihaelaa98 a răspuns:

E un retardat idiot care se da de fiecare data in videoclipuri pe langa alta fata

Pai cum mai vrea el sa aiba gagica

Nu stiu cum de exista atatea proaste care fac filmulete pe net cu I love Justin

IAcccc

Urasc acele filmulete

Recunosc si mie mi-au placut 2 melodii al lu Justin dar nu de el si apoi am aflat ca e un ratat

| Alii a răspuns:

Mie imi place:d

| pisicuts a răspuns:

Zi-le "OhMyBieber" ca mie deja mi-e lene sa le mai scriu poeme la astia pe bune:]]
ce-mi irosesc eu timpul cu eioh go on
o urare pentru voi "sa va moara toti idolii calcati de tren, sa se prabuseasca toti cu avionu si sa se izbeasca cu masinile in copaci bla bla aleluia aleluiachatterbox...vesnica pomenire amin!" dar pe J. B lasa-ti-l dracilor in pace>:p

| MeSerena12 a răspuns:

Am pus si eu o intrebare asemanatoare, si aproape toti i-au luat apararea... x-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru fuundita >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App mie mi se pare de teaba are un suflet bun si nu cred ca este asa cum spuneti voi pana la urma a ajutat copii saraci si voi cred ca nu ati ajuta pe cineva cu atatia bani din buzunarul vostru sau din companiile voastre nu cred ca ati lasa sa nu mai primiti bani pentru un concert ca sa i daruiti copiilor saraci...asa ca nu va da-ti in vand ca sa spuneti lucruri rele cand de fapt voi nu stiti... Dumnezeu este sus si el stie ce e cel mai binehappy "Good bless you! acesta este unul dintre lucrurile pe care le spune cel mai deshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate toate fetele il iubesc, dar eu cred ca e un rasfatat

| karlikuicsddd a răspuns:

Mia, copil de 12 ani nu e laughing Are 16 dar zici ca are 12 cu vocea aia a lui straight face. Mi se pare ca e cam fandosit si cam are multe fite, parerea meaoh go on. Mie nu mi se pare ca are o voce de "aur". Are o voce de copil facut in eprubeta si refuzat la export laughing Vorba aia, gusturile nu se discutahappyFunda?

| summergirl25 a răspuns:

Mie imi place de Justin.Adica,canta frumos, arata bine si in realitate chiar este un om bun! Nu inteleg de ce voi il dispretuiti asa de mult! Nu va facut nimic personal! Ganditiva mai mult inainte sa incepeti sa urati o persoana!

| ThePinkPanther a răspuns:

1. mi se pare cam increzut si a cam uitat de unde a plecat.
2. nu are cum sa fie gay deoarece a avut prietene si cam flirteaza cu toate vedetele de sex feminin.in cel mai rau caz bilaughing
3. nu e,, copchil" de 12 ani deoarece are 16 ani, in mai 17
in concluzie... canta bine dar are cam multa incredere in el insusi si crede ca are prea mult lipici la fete

| girl96 a răspuns:

Inainte imi pacea, dar apoi si-a luat cam multe figurilaughinglaughing, si cum au spus si altii prea increzut,. are voce de fata... fata de fata...si-a facut mai recent si o,, papusa Justin Bieber" happylaughinglaughing))laughing)hilar

| alexa01_6136 a răspuns:

Spunele il urasc pe retardatul acela