Eu doar când mă gândesc la mirosul de prăjeală din fast food mi se face rău.
Aș alege Lidl cu ochii închiși!
Mergi la Lidl si nu iti mai face atatea probleme, angajatorii sunt obisnuiti cu situatiile astea si nu vor da nici o importanta faptului ca a vrut cineva sa se angajeze la ei, dar a renuntat.
Hei.
Am lucrat la kfc. Never again.
Am avut un interviu la Lidl(nu m-au sunat inapoi), dar mi-au zis ca in loc de 8 ore se lucreaza 10 ceea ce nu prea mi s-a parut in regula, dar in locul tau as accepta Lidl 100%. Easiest choice ever.
Acuma depinde si de tine, daca esti genul careia nu ii place sa interactioneze cu oamenii, atunci as zice ca Lidl nu e chiar potrivit deoarece fie ca vrei, fie ca nu vrei, trebuie sa vorbesti cu oamenii, sa zambesti si sa comunici.
Dar, fara indoiala Lidl e mult mai ok decat kfc.
Gândește-te așa, care loc de muncă ți-ar părea extrem de rău să-l pierzi. KFC sau lidl? Care program îți place mai mult, mediul și ceea ce trebuie să faci.
Eu gândesc în felul următor, ai spus că lidl e foarte selectiv, de ce nu încerci aici? Dacă nu-ți place mergi la KFC. În general fastfood-utile acceptă toate angajările fiindcă oameni vin și pleacă. Dacă accepți KFC și descoperi că nu-ți place, iar după câteva luni îți bagi iar CV-ul la lidl riști foarte mult să nu mai fii acceptată.
Deci as alege lidl!
Într-un fel ai dreptate. Dar ce le spun la ăștia de la KFC pentru că ei încă mă așteaptă că eu să le semnez contractul azi... Și nu știu este chiar aiurea sa le spun acum că m-am răzgândit ca nu mai vin. Dar nu știu ce motiv sa găsesc pentru că prin absurd pun raul în fața daca nu voi face față la Lidl etc, nu voi reuși acolo și mă hotărăsc să aplic iar la KFC și alte locuri de munca și poate voi ajunge iar la ei... Vreau sa las loc de buna ziua să caut un motiv bun că nu mai pot veni la ei și nu știu ce motiv.
Și sincer nu mi-au părut disperați de angajați cei de la KFC, spre deosebire de cei de la McDonald's unde se pleacă pe banda și la KFC e cam același program că la Lidl, se lucrează schimbul 1 și 2
La KFC spui ca: "Ai primit o oferta de la o firma straina si ai nevoie de 4 saptamani timp de gandire".
Astfel, lasi si o portita la o eventuala intoarcere la KFC, daca la Lidl nu iti convine.
Cel mai bine le spui adevărul: am aplicat la 2 joburi și am fost acceptată la ambele. Cu părere de rău, vă anunț că îl prefer pe celălalt.
Ar fi culmea să mă vadă lucrând la Lidl cel care a încercat să mă angajeze la Lidl... Chiar și acum m-a sunat și chiar nu știu ce să le răspund. La Lidl voi incepe munca pe 22 iulie. Este aiurea că și cei de la KFC își vor face o impresie neserioasa despre mine mai ales că îmi vor plăti și analizele medicale etc +timp etc. Chiar nu știu cum să o dau bine...N-am crezut că o să fiu dintr-o dată acceptată la Lidl.
Nu crezi că o să pic prost că o să le spun asta? Chiar și acum m-au sunat pentru contract și le-am răspuns încă că nu știam ce...
Sinceritatea e apreciată. Iar dacă nu, înseamnă că locul tău nu e acolo cu siguranță.
Personal iti recomand sa mergi catre Lidle. Munca la KFC inseamna lucrat doar sub presiune si viteza deoarece clientii asteapta sa li se dea mancare repede. La Lidle ai salarii foarte bune fata de alte magazine.
Andra_Ahnana_ întreabă:
Mihaiirueyettry întreabă: