| mihai_1539 a întrebat:

Salut, am o intrebare, munca de mecanic auto este murdara, esti mereu murdar, mirosi a vaselina chestii de astea? o meserie urata?

De exemplu imi tot zic parintii mei :
o sa ai si tu o fata cand cresti mai mare si o sa mirosi numai a vaselina si alea.
adica cum nu ma spal, nu pot sa port manusi straight face

voi ce ziceti: e o decizie grea pe care trebuie sa eu iau in scurt timp
astept raspunusrile voastre.multumesc mult

Răspuns Câştigător
| T2S a răspuns:

O fi o meserie muradara, insa, acum tot mai multa lume are masina, si inevitabil masina se mai strica.Atunci unde mergi? Nu la mecanicul ala murdar? Sau atunci nu se mai tine cont de curatenie?
Sa-ti mai spun un lucru: spre ex un director de banca, este tot timpul la costum, toata lumea i se adreseaza cu "sa traiti domn' director", insa cand are nevoie sa i se repare masina cat mai repede, nu merge la mecanic si ii spune "sa traiti"?
Gandeste-te si la asta...

5 răspunsuri:
| BicolorBell;x a răspuns:

Hello happy
Uite. da, este o meserie murdara.adk te muradresti, dar totul este OK daca ai grija de tine.Adk,nu vi de le serviciu si apoi te duci la intalnire! Crede-ma, o baie face minuni! laughing

regis
| regis a răspuns:

Munca murdara nu prea exista. Ca te murdaresti pe maini e una, te speli si a trecut, e mult mai indicat decat sa faci chestii murdare pentru a castiga bani. Daca meseria asta te pasioneaza, nu vad unde e problema. Cand faci un lucru cu pasiune, iti cam iese intotdeauna si nu numai ca vei avea satisfactia de a trai de pe urma pasiunii tale, dar vei ajunge sa castigi si bani frumosi. Daca in schimb o faci doar pentru ca asa a facut un prieten, pentru ca ai auzit ceva de bine despre meseria asta sau pur si simplu pentru ca ti se pare mai usor, sansele de a nu ramane un simplu muncitor plin de vaselina dintr-un service sunt destul de mici.

| noName_8681 a răspuns:

Nu e o meserie urata. u esti unul la locul de munca si altul cand iesi la intalnire. pai ce iesi la intalnire cu manusi etc? atata timp cat ai grija de tine, nu conteaza, la urma urmei e o munca cinstitawinking

| ruginiz a răspuns:

Bai in principiu faci ce-ti place.
Si daca-ti place ceva, faci sacrificii. Deschide si tu o data capota la o masina si verifica putin motorul, sau intinde-te putin sub ea, sau schimba o planetara. Te murdaresti si cand trebuie sa pui roata de rezerva. Nu e prea curat. De aia s-au inventat dusurile si gelurile de dus. Ca dupa munca sa te cureti. Decizia iti apartine happy

| MaRi_6563 a răspuns:

Fa-o...ai idee ce bine merg servisurile auto? chiar ies banihappy