| Jwjjwje a întrebat:

Salut!
Credeți că firme de haine precum H and M sau newyorker angajează persoane part time fără liceu finalizat?

Răspuns Câştigător
| missara21 a răspuns:

Buna! Am lucrat la new yorker și am avut colegi la partime chiar și elevi fiind încă. Acum nu știu dacă li s-a modificat politica. Și la C&A la fel, depinde ai de manager, in funcție de cum alege să își gestioneze echipa.

11 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ei sunt cei mai in măsură să îți răspundă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Slabe șanse fara bac.

| Violleta2022 a răspuns:

NU, nimeni in comert nu mai angajeaza fara BAC luat.

| Jwjjwje explică (pentru Violleta2022):

Întrebarea mea era pusă specific pentru magazinele din zona de îmbrăcăminte. Am lucrat 5 ani de zile într-un supermarket (tot zona de comerț) și am avut inclusiv colegi cu 4 clase.

Personal cunosc incluziv elevi de liceu care nu au terminat care lucrează în astfel de magazine și mă gândeam că poate aș fi acceptată și eu.

| Jwjjwje explică (pentru suntserios):

Unde crezi că se angajează și fără bac?

| sierra1 a răspuns:

1 la banii (puțini) pe care-i plătesc
2 la vânzările subțiri inregistrate
3 la prezența anunțurilor frecvente de angajare

concluzionăm că ai șanse și tu, fără bac/liceu să prinzi un job la firmele astea amintite de tine

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Jwjjwje):

Pe șantier, la curățenie...

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Și pentru part-time mai mult ca sigur că da. Doar se pot angaja tineri de 16-17 ani. I mean c'mon. Sună și te interesează sau fa-le o vizita. Mult succes.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jwjjwje):

Poate la tara, printr-un sat, fiindca la supermarket sau in comert se cer 12 clase si BAC.

Doamnă, am lucrat într-un Lidl din București și repet, am avut colegi cu 4 clase. Și nu e un caz izolat de oameni care nu au terminat liceul. Întrebarea mea vine din cauza faptului că am câteva cunoștințe care încă sunt la liceu și au fost angajați în mall Băneasa

Au mai dat câțiva oameni răspuns și au spus că se poate.