Buna! Am lucrat la new yorker și am avut colegi la partime chiar și elevi fiind încă. Acum nu știu dacă li s-a modificat politica. Și la C&A la fel, depinde ai de manager, in funcție de cum alege să își gestioneze echipa.
Întrebarea mea era pusă specific pentru magazinele din zona de îmbrăcăminte. Am lucrat 5 ani de zile într-un supermarket (tot zona de comerț) și am avut inclusiv colegi cu 4 clase.
Personal cunosc incluziv elevi de liceu care nu au terminat care lucrează în astfel de magazine și mă gândeam că poate aș fi acceptată și eu.
1 la banii (puțini) pe care-i plătesc
2 la vânzările subțiri inregistrate
3 la prezența anunțurilor frecvente de angajare
concluzionăm că ai șanse și tu, fără bac/liceu să prinzi un job la firmele astea amintite de tine
Și pentru part-time mai mult ca sigur că da. Doar se pot angaja tineri de 16-17 ani. I mean c'mon. Sună și te interesează sau fa-le o vizita. Mult succes.
Poate la tara, printr-un sat, fiindca la supermarket sau in comert se cer 12 clase si BAC.
Doamnă, am lucrat într-un Lidl din București și repet, am avut colegi cu 4 clase. Și nu e un caz izolat de oameni care nu au terminat liceul. Întrebarea mea vine din cauza faptului că am câteva cunoștințe care încă sunt la liceu și au fost angajați în mall Băneasa
angel6lust întreabă: