| AlexGGH a întrebat:

Salut, TPU! Merita sa faci o facultate de drept fara freceventa? Am intrat la drept, la UAIC si ma aflu intr-un impas. As vrea sa devin notar, dar ma tenteaza si gandul de a-mi lua un an pauza cu scopul de a invata pentru UMFCD. As putea spune ca ma pasioneaza mai mult aflarea concisa a notiunii. In fine, am o dorinta arzatoare da a intra in Parlament si cred ca ar reprezenta un avantaj cunoasterea legii grosso modo. Voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita, fiindca este o facutate inutila ca si jurnalismul, neexistand joburi dupa ce termini.

| sierra1 a răspuns:

Mai presus de orice, decide-te: ori notar ori Medicină și Farmacie

Răspuns utilizator avertizat
| siriusblack98 a răspuns:

1. In parlament nu se intra pe baza de facultate, ci pe pile. Asa a fost dintotdeauna peste tot in lume. Pana si pe vremea romanilor acum 2000+ de ani se intra in senat pe baza de mostenire a relatiei tata-fiu, nu pe baza capabilitatilor intelectuale sau a diplomelor.

2. Tu nu prea stii ce vrei.

| angel6lust a răspuns:

Nu-ți garantează nimeni că devii notar dacă ai învățat la Drept.

| Aszcde a răspuns:

De fapt stii ce vrei? Amandoua sunt facultati grele. Specializari total diferite. Nu ai obiecte comune ca sa mai scapi de vreo materie.
Te cred ca vrei in Parlament. Si nu e corect ca te-ar ajuta cunoasterea legii groso-modo ci ca este obligatoriu sa cunosti legile. Mi se pre ca nici acolo nu stii ce se face.
Documenteaza-te intai si apoi decide.

Întrebări similare