|

Salut, vreau sa-mi spuna si mie cineva care e la medicina daca timpul liber este atat de absent pe cat se zvoneste fiindca am dat la medicina generala la Carol Davila vara asta si am luat 54 de puncte. As vrea sa dau iar dar aceste mituri ma fac sa-mi reconsider traseul fiindca nu vreau sa-mi pierd complet viata sociala in sensul ca as vrea sa pot iesi afara macar odata pe saptamana plus ca sunt intr-o relatie de ceva vreme si as prefera sa nu o pierd daca e posibil. Cealalta alternativa este sa dau la Politehnica Bucuresti la AC sau ETTI (CTI sau ingineria sistemelor) doar ca nu stiu fizica deloc si nu stiu daca am timp sa invat pana in luna iulie a anului urmator. Multumesc anticipat.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ma enerveaza la culme cei care habar nu au de medicina si n-au nicio treaba, dar comenteaza toata ziua ca medicina e grea, saracii studenti la medicina, etc.
La medicina ai absolut cat timp liber vrei, cum mai spunea cineva aici, ai facultate 3 sau maxim 4 zile pe saptamana, in rest liber.
Da, e mai greu la medicina, nu oricine e in stare sa faca aceasta facultate, dar daca ai intrat si iti place, asta inseamna ca esti inteligent, iar medicina e la fel de usoara pentru tine ca ase-ul pentru unul care in directia aia se pricepe. Cei care comenteaza de obicei sunt cei care ar aspira la cariera de medic, dar nu au intrat.

1 răspuns:
| a răspuns:

Mergi pe Carol Davila, facultate cu renume, trei zile pe saptamana scoala, ai timp suficient pentru tot ceea ce.ti trebuie. Restante, fara probleme. Profesorii de nota 10. Nu abandona! Un an meditatii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează