Din ce cauza? Sint hibrizi sau soiuri rapid facute, au anumite caracteristici ce intereseaza pe producatori, acest defect este trecut cu vederea, asa cred ca se intampla.
Mai poate apare la plantele care au fost supuse la stersuri, conditii necorespunzatoare, sau cum am spus sus, asa sunt ei obtinuti, deci poate fi caracteristica genetica.
Ardeii au mai multe ovare in floare, nu au doar un singur ovar, de regula se dezvolta doar unul singur.
Dar daca exista dezechilibre hormonale ale plantei, sau genentice, atunci apare ce ai observat si tu.
Nu are nici o legatura cu ce spune cel caruia i-ai dat raspunsul ca si castigator, chimicale, hormoni.
Poti sa dai unei plante cate chimicale doresti tu, hormoni si ce altceva doresti, ori va muri, ori se va dezvolat normal.
Tu ca persoana ai luat medicamente, oamenii folosesc foarte multe medicamente corect? Uni oamenii folosesc medicamente pe tot parcusul vietii, dar nu le mai creste o mina, sau nu raman insarcinati din cauza chimicalelor cum cred unia,
Sa faci aceasta afirmatie arata ca nu stai sa analizezi, dai vina pe chimicale la orice problema, sau nemultumire.
Individul asta gabico ar trebui sa mai puna mana pe ceva carti, sa lase netu si barfa, ca de aia are internet, sa afle si informatii utile corecte.
Gata, a pus stamplia chimicale, hormoni, dar daca il intrebi ce sunt acele chimicale sau hormoni, atunci dispare in ceata
LooneyTunes întreabă: