anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat un teren si vreau sa-mi aduc pe el un garaj din ala tip Granitul sa-l folosesc pe post de locuinta(dupa ce-l imbunatatesc)asa in week-end.Stie cineva cat ma costa garajul, dar si transportul lui(la vreo 40km de Bucuresti)cu tot cu macaraua si inca ceva de unde pot cumpara un astfel de garaj(eu vreau doua)mai bunicel?

3 răspunsuri:
| DrPedobear a răspuns:

Lasa-ma sa inteleg: v-ati luat teren ca sa locuiti in garaj? bAHAAHAHAHAAAAAAA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amplasarea unui garaj pe teren se face cu autorizatie. Normal, in stil romanesc, se poate face si fara dar atunci nu aveti actele necesare pentru a va face " rol " pe casa si nu veti putea trage utilitati si nu puteti sa va faceti buletin.
De facut locuibil se poate dar trebuie min. doua pentru a avea ceva corespunzator unei garsoniere. Trebuie avut grija la fundatie care trebuie termo si hidroizolata, peretii izolati cu polistiren de min 15 cm sau corespondent si tavanul izolat cu min 20 cm de vata minerala. Dimensiunile find mici ( la inaltime ) izolatia tavanului se face pe deasupra si peste ambele se face acoperisul.
Cu putina imaginatie se poate face si o mansarda deasupra desi exista o problema cu acoperisurile in panta.( daca aveam cum va faceam un desen )
Garaje se mai gasesc la mica publicitate iar pentru transport se gasesc firme care au parc auto. Nu pot sa va dau un pret, macar aproximativ, deoarece la criza din ziua de azi totul se negociaza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ AskDrPedobear / probabil ai 10-15 ani, asa nu poti tu pricepe cum stau lucrurile.
O casuta confortabila se poate face si din garaje auto si din containere si te rog sa crezi ca sint de 1000 de ori mai bune si confortabile si de 1000 de ori mai valoroase decit apartamentul tau de la bloc!
Daca sti putina engleza poti cauta, asa, ca titlu informativ, pe net, si te vei convinge!