| wizard_cristi a întrebat:

Am un soricel si i-am cumparat un acvariu pe vreau sa-l aranjez dar trebuie sa dau o gaura prin sticla. Cum pot sa fac asta fara ca soricelul sa se raneasca lovindu-se mai apoi de marginile gaurii respective?

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Presupunând că prin gaură trebuie să treacă şoricelul, trebuie sa iei o freză diamantată de dimensiunea dorită, dai gaura cu o bormaşină la viteză foarte mică după care cu un şmirghel mai mare şlefuieşti marginile şi apoi cu unul mai fin. Şmirghelul să fie de duritate mare - pentru metale - e mai eficient decât cel pentru lemn. Adu-i şi pereche sa-ţi umple acvariul, mai ales dacă îi pui înăuntru o bucată mare de polistiren sa-şi facă culcuş şi tunele

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti la magazinele de constructii un capat pentru bormasina care da gauri in sticla. Trebuie sa fii atent, sa nu presezi cand dai gaura altfel sticla se crapa. Nu e periculos pentru tine pentru ca se sparge nu sar aschii sau asa ceva. Dupa aceea poti sa rotunjesti marginile gaurii si animalul sa fie in siguranta.

| mihaidobre a răspuns:

Eu as duce acvariul la un sticlar. Nu-ti ia foarte multi bani pentru o simpla gaura si asa esti in siguranta.

| dorul_lui_ene a răspuns:

Poti sa te duci la un pet-shop sa cumperi casute deja construite pentru soricei sau hamsteri. Sunt de variata forme. Cu acvariul poti sa-ti iei si pesti.