Pamant amestecat cu balegar, infasoara cu o carpa sau tifon putin umezit si leaga.
Eu tratez toti pomi la rani si cand altoiesc seu de oaie natural, nesarat, este cel mai bun, aplica la crapatura o cantitate mica in special la nivelul scoartei nu in interior, pune doua atele si cu o sfoara leaga si strange bine cele doua parti, in scurt tim se va vindeca, succes!
Eu tratez toti pomi la rani si cand altoiesc seu de oaie natural, nesarat, este cel mai bun, aplica la crapatura o cantitate mica in special la nivelul scoartei nu in interior, pune doua atele si cu o sfoara leaga si strange bine cele doua parti, in scurt timp se va vindeca, succes!
Incearca ingrasamant lichid... Aici am gasit ceva cu cicatrizarea ranilor http://fertcomplex.blogspot.com
Eu nu folosesc o solutie speciala dar cineva mi-a spus sa folosesc noroi pe crapaturi si locuri proaspat taiate ca sa ajute pomul sa creasca si sa se vindece.
Sper ca te-am ajutat, mult noroc!
Soluta este; pamant amastecat cu paie de grau tocate [pleava]si apa dupa care o fasa petrecuta pe intreaga lungime a crapaturii.