| Hypathia a întrebat:

Am un vișin care s-a crăpat în două câțiva centimetri și am auzit că se poate face o soluție cu care se astupă crăpătura respectivă. Știe cineva care sunt ingredientele? Am căutat pe internet, dar nu am găsit.

Răspuns Câştigător
| holeron a răspuns:

Pamant amestecat cu balegar, infasoara cu o carpa sau tifon putin umezit si leaga.

5 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Eu tratez toti pomi la rani si cand altoiesc seu de oaie natural, nesarat, este cel mai bun, aplica la crapatura o cantitate mica in special la nivelul scoartei nu in interior, pune doua atele si cu o sfoara leaga si strange bine cele doua parti, in scurt tim se va vindeca, succes!

| remus a răspuns:

Eu tratez toti pomi la rani si cand altoiesc seu de oaie natural, nesarat, este cel mai bun, aplica la crapatura o cantitate mica in special la nivelul scoartei nu in interior, pune doua atele si cu o sfoara leaga si strange bine cele doua parti, in scurt timp se va vindeca, succes!

| Tonyi a răspuns:

Incearca ingrasamant lichid... Aici am gasit ceva cu cicatrizarea ranilor http://fertcomplex.blogspot.com

| RichardHammondN1Fan a răspuns:

Eu nu folosesc o solutie speciala dar cineva mi-a spus sa folosesc noroi pe crapaturi si locuri proaspat taiate ca sa ajute pomul sa creasca si sa se vindece.
Sper ca te-am ajutat, mult noroc!

| costinel_9930 a răspuns:

Soluta este; pamant amastecat cu paie de grau tocate [pleava]si apa dupa care o fasa petrecuta pe intreaga lungime a crapaturii.