| 12345ok a întrebat:

Amd sempron sau intel celeron?
nod32 4? sau bidifender 2011?
funda pentru cine imi da si detalii

Răspuns Câştigător
| Skittles_9113 a răspuns:

Deci
... amd sempronu 100% sigur e mai bun ca celeronu. celeronu e mai slab si decat Intel pentium 3 (ultimele pentiumuri 3 seria titanium sau nu mai stiu cum se cheama). celeronu a fost cred ca cel mai slab procesor al intelului. referindu-ma la calitate. amd chiar si-au dat silinta cu sempronu si a iesit ceva bunicel tongue
nod32 > bitdefender 2011 clar. bitdefenderu e o prostie facuta de romani care se presupune ca e buna, testele arata ca nodu e mai bun si poti chiar tu sa verifici cu niste virusi frumosi.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eset Smart Security. (Tot un Nod, dar mai avansat, ultima versiune, ce include antivirus, antispyware, firewall si antispam). Din toate versiunile programelor de securitate, mi se pare cel mai reusit. Daca de exemplu celelalte programe antivirus (gen Bitdefender) imi gaseau rar cite unul, Nod 32 gasea cam unul saptaminal, sau la doua saptamini, iar Eset Smart Security gaseste citeodata si doi pe saptamana. Si, desigur, sistemul e mult mai sigur si mai stabil. Il recomand cu caldura tuturor.Cei de la Eset au scos ce e mai bun pe piata. Il gasesti pe site-ul lor - www.eset.com

| cristi202 a răspuns:

Intel. E cel mai bun. Primul meu calculator, cu un procesor Intel de 400 Mhz, nu avea nici cea mai mica problema in rularea filmelor, desi se stie ca pentru acest lucru ai nevoie de minim 450-500 Mhz la procesor. Cu alte procesoare, nu as fi putut vedea filme.
Nod32. Asta chiar prinde virusii.

| maryanshmen a răspuns:

Deci in legatura cu procesorul amd sempron este foarte bun pentr jocuri, insa eu iti recoman un dual core e cel mai bun. Iar in legatura cu antivirusul cred ca bidifender 2011 este mai bun.insa este bun ca orce antivirus doar daca il cumperi.

Răspuns utilizator avertizat
| danny_2201 a răspuns:

Eu folosesc Nod32 4 si in opinia mea cred ca e bun, te avertizeaza la primul virus, il sterge automat etc...