Întrebare recomandată | ema2001 a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot scapa de pasarile din pod? Sunt grauri... funda LA CINE M-A AJUTAT.

Răspuns Câştigător
| brunetta24 a răspuns:

Pune un radio sa cante acolo si sigur nu vor mai veni.Asa a facut unchiul meu a montat un radio vechi in cires si a scapat de graurii.

13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cind cintam sau fluieram dimineata prin casa pe cind mai traia bunica mea, avea ea o vorba pentru mine, asa, in gluma: "Pasarea care cinta de dimineata o maninca pisica!"happy Fa-ti rost de o pisica buna, si cu siguranta ea ii va prinde pe acei grauri.

| Azµre a răspuns:

Le otrăvești happy Grâu pentru șobolani și ai scăpat de problemă.

| alexs99 a răspuns:

Pentru a scapa de pasarile din pod trebuie sa le intinzi o capcana punandu-le mancare mai departe de casa ta si dupa ce pleaca sa astupi gaurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am urcat pisica in pod. Credeti-ma ca nici rugati, nu au vrut sa mai vina graurii inapoicrying

| Mwha a răspuns:

Incearca sa le intinzi o capcana. Le pui mancare pe jos si astepti sa iasa. Cand ies astupi locul pe unde intrau si no problemo. Succes!

| Decebalul a răspuns:

Iati pisica! laughing

| adishorMS a răspuns:

Degeaba astupi, isi vor face cuib in grajd sau la vecinul s-au obisnuit la tine, poti incerca sa le sperii la caderea noptii cu petarde sau chiar suindu-te in pod, sa le faci viata un cosmar cum ti-au facut-o ele, dar trebuie sa fii insistenta asta daca vrei sa scapi frumos, daca nu grau otravit si ai rezolvat

| DeFaq a răspuns:

Acopera gaurilehappy

| Alexia777 a răspuns:

Astupa găurile de la pod și nu vor mai intra.

| bozoglud a răspuns:

Astupi gaurile

| ema2001 explică:

Nu sunt chiar in pod, sunt sub tigla ondulata

| DeiiuSmile a răspuns:

Încearcă să acoperi găurile și nu vor mai intra. ^^