| MadiLincik a întrebat:

Bucurativa de copilarie...
http://www.youtube.com/watch?v=5wWZ7DM8lF8 :):):):)

Răspuns Câştigător
| mersec2RR a răspuns:

Cum au trecut anii...mi-as dori sa fiu bebe pentru tot deauna

6 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Ah, copilăria, cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Superbă melodia, aproape mi-au dat lacrimile. Cam tot ce îmi amintește de copilărie este sedentarismul. Nu mulți știu să aprecieze acea perioadă din viața lor sau poate că unii refuză asta datorită unor trăiri neplăcute din acel timp.
Ne grăbim să creștem mari, cu gândul că ce grozavă e viața de adult însă pe când ajungem mari vrem iar să fim copii, ne este dor în suflet de acest lucru însă este imposibil asta. Timpul este ireversibil. Un lucru ce mi-a intrat în cap este să mă bucur de fiecare perioadă a vieții mele deoarece fiecare are frumusețea ei. Este cel mai bun lucru ca să nu plâng deloc după trecut.
Tu ce părere ai despre copilărie?

| MadiLincik explică (pentru DDCC):

De unde ai plagiat?

| DDCC a răspuns (pentru MadiLincik):

Eu nu plagiez, nu dau COPY+PASTE la răspunsurile altor utilizatori dacă la asta te referi. Parte cu ne gărbim să creștem? Știu că asta se întâmplă mereu, oamenii nu se mulțumesc aproape nicicând cu ceea ce au și doar când îl pierd realizează pe lângă ce au trecut și nu mai pot recupera. N-ai auzit niciodată pe unii zicând:"Abia apuc să cresc mare" sau "Mi-aș dori să fiu iar copil, să dau timpul înapoi"? După cum am zis, nu mai vreau să plâng după trecut, totul trebuie să continue de la sine.
Hai, te rog frumos, spune-mi că și pe astea le-am plagiat.

| emag a răspuns:

Intr-adevarwinking

| Ciuperca_Valentina_1999 a răspuns:

Neaparat :d