Aerul de-afara, cit mai des. Daca vrei odorizant, iei frumos si pui niste busuioc sau cimbru intr-o vaza. Porcariile gen Glade & altele numai sanatoase nu sint...
Asta cu aerul, o stiam si eu! dar eu locuiesc la bloc, si uneori oricat aerisesc, vin mirosuri care nu mi plac, de la vecini.
Din pacate, si eu locuiesc la bloc, dar nu folosesc odorizante decit foarte rar (a se citi: odata la citiva ani, si atunci doar pe hol). Poti incerca un Salin S2, un filtru romanesc cu sare foarte bun (site-ul lor vad ca momentan nu merge, sper ca nu au iesit din bizniz).
Mersi pentru raspuns,de busuioc,cimbru, uleiuri etc, stiam, dar m am gandit ca poate stie cineva ceva preparat in casa, care sa mentina aerul proaspat.Vecinii mai pun varza la murat, ard mancarea etc. si uneori cand intru in casa nu mi place.
Poti sa iti pui ventilatoare de evacuare pe aerisiri, modele cu palete care se inchid singurele. Unele bune pot fi destul de scumpe (la bucatarie am pus unul de 15 cm care a costat mai mult decit o hota, vreo 350 RON cred), dar isi merita banii.
Mersi,nu i nevoie de ventilator, pentru ca la baie, am geam.Iti doresc multa sanatate!