| Dydytzik a întrebat:

Ce sa fac de Paste? am doar 11 ani si nu pot merge cu prietenii prin alte orase.Va rog... orice raspuns e bun! multumesc!

Răspuns Câştigător
| BoOoMbOnik a răspuns:

Pai cred ca ar fi frumos sa iti strangi cateva prietene sau prieteni si sa dati o petrecere doar voi fara adulti cu muzica bauturi cipsuri floricele fursecuri. apoi il poti petrece si cu familia in adevaratul sens al cuvantului cu mancare traditionala acestei sarbatori. fundita? te rog

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la cel/cea mai bun/una prieten/prietena si distrativa sau megi pe la niste veri, verisore, unchii sau matusi. Funda?

| karminuta a răspuns:

Pai poti sta cu familia sa sarbatoriti mai stiu eu ce. Va mai uitati toti la un film. Fundita?

| Simiina8 a răspuns:

Te rog sa imi dai fundita. daca esti singura acasa ai putea sa incerci sa faci o prajitur cu blat cumparat. sau sa te uiti la un film. ai putea sa iti chemi prietenii acasa la tine. Daca nu esti singura ai putea sa te distrezi ascultand muzica. funda te rog eu nu am nici una

| Danyel_1914 a răspuns:

Stai acasa si te uiti la filme sau iti chemi prieteni la tine si va jucati ceva ruumy, carti, etc.

| silviusilviu95 a răspuns:

Stai de prost, vin eu la tine si imi faci o laba dupa ne mai distram putin si o chemi si pe mata la mine sai arat ce pot am 30 cm ma descurc cu ea nu fi prostut iti mai fac un fratior de pasti sau o suriora dpinde ceti dorest? si poti in loc de fundita un prezervatvi sa nu fac prea multi copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii papapappa! rolling on the floor laughing)))))))))

| Violeta_1263 a răspuns:

Da muzica tare si danseaza
intalnestete cu prietenele si radeti vorbiti.etc
ori jucati volei, plimbate cu rolele... orice ar fi nu sta in casa. funditaaa?

| SlaveForYou a răspuns:

Mergi cu prietenii in orasul tau,trebuie sa mergi in alte orase? raised eyebrows
Incearca sa-ti cauti ceva de facut, e simplu, trebuie doar sa nu te limitezi doar la calculator.winking
Paste Fericit! :*

| iulikutza27 a răspuns:

Pai ai o gramada de posibilitati.1. Poti merge in Mall la un suc cu prietenii sau singur/a.2. Poti merge la un parc de distractii mai mare daca e unul in zona.3. Poti merge la cumparaturi. Poti merge in multe alte locuri din orasul tau.