| Ande20 a întrebat:

Bună din nou TPU! Am venit cu o nouă întrebare big grin.Îmi puteţi da link-uri cu apartamente de 4 sau 5 camere în zonele Dristor, Mihai Bravu, Agatha nuştiucum laughing Mai multe detalii: apartamente 4 sau 5 camere, decomandat 2 băi 3 sau 4 doemitoare în zonele de mai sus, dar atenţie!:doar etajele 1 sau 2! Se accepta si case/vile, zonele astea.Mersi frumoshappy Dau funda +vot celor mai multe link-uri, adica celui mai bun raspuns

7 răspunsuri:
| Ande20 explică (pentru izabela1234):

Buna izabela1234, eu am zis DOAR etajele 1 sau 2, nu parter nu etajele 3, 4, 5, 6, 7,8,9,10,12 etc.Dar apreciezbig grin

| serghein a răspuns:

Accepti doar particulari sau si oferte ale agentiilor imobiliare?

| serghein a răspuns:

Care este bugetul in care vrei sa te incadrezi? Vrei o constructie noua sau apartamente vechi si daca da din ce an vrei sa fie blocul?

| serghein a răspuns:

Uite un apartament superb la etajul 1 vandut de celebra agentie imobiliara EUROEST blocul este din 1982 2 bai 2 balcoane absolut exceptional ti-l recomand fara sa am nici o legatura cu Euroest http://www.imobiliare.ro/......-X2V91009A

| Ande20 explică (pentru serghein):

L-am mai vazut nu prea m-a impresionat deci...mersi oricumhappy
Pt. Ca. La balcon nu avea termopane si la bucatarie aveau tapet nu faianta daca nu ma insel