Nu e totuși ciudat că aeroterma asta costa 38 de lei și are tot 2000 W ca cea pe care am comandat-o acum ce costa 300 de lei ( 99 cu reducere de 68%)
Aceasta e aeroterma de 38 de lei tot cu 2000W
https://www.google.com/......ttps?/aclk
Tu realizezi că prima e chiar micuța nu? A doua nici nu te gândi să o cumperi. Am mai văzut prin UK și toate se topeau, nici măcar nu sunt din ABS ci plastic ordinar. Îți dai foc cu ele. Acum fiecare cum crede. Fug de ce este prea ieftin sincer. Bine că te mai uiți și la construcția aparatului dar na, in 99 de lei sa intre componentele, carcasa, ventilatorul ai transportul din mama Chină și vama și adaosul, (să iasă ceva profit) îți imaginezi costul de producție. E puțin mai mare in diametru decât un telefon, deci mică, că o jucărie. Nu cred că face fata sa încălzească un volum că al unei camere. In plus are 2000W. Consuma mult, până la 2kW/h. De asemenea îți trebuie prize de calitate, ceramice, sa reziste. In nici un caz nu o conectezi la un prelungitor, că topești tot. (vezi că majoritatea prelungitoarelor de pe piata au specificat max 1350-1500W).
300 de lei era bro, dar era la reducere 67%
O sa o pun in priza atunci, mersi de pont
Acum 6 ani mi-am luat ca asta cu 120 de lei și m-a ținut 2 ani, vorbesc serios
https://www.bohm.ro/......00-800-509
Am avut de aia cu halogen la 120 de lei și își făcea treabă acum 6 ani. Acum am dat comanda la asta ce costa 300 de lei, dar de Black Friday a redus-o la 99 de lei
Fratello. Am o aeroterma Severin de 2000W, cat un calorifer mediu sa zicem (circa 70 cm lungime pe 40 inaltime). In cutie. Nu e noua, dar nu a fost folosita decat de vreo 3 ori. Nu pot atasa aici poze. dar pot oricand sa le fac upload intr-un cont online sa o vezi. E impecabila, functioneaza ireprosabil. Doua trepte: 750W si 1250W plus Ventilator. Metalica, cu picioare. Nu o mai folosesc de mult timp. A stat in cutie si ocupa spatiu. Nu ma intereseaza sa o vand. Daca am inteles bine, esti din Timisoara. Pot veni oricand doresti tu sa ti-o aduc. Fara obligatii de nici un fel. Let me know bro.
Frate tu ești un băiat cu prea mult bun simt, și cu caracter, și inteligent și educat! Nu trebuie sa îmi aduci nimic, sincer m-ai impresionat cu acest răspuns și mic ajutor! Daca vrei sa te împrietenești cu mine eu zic sa te salvezi cat mai poți
Sincer nu prea îmi place să mă împrietenesc cu tipi mai smart decat mine
Eu caut sa mă împrietenesc cu oameni introvertiți, ce au o energie mai low! Si caut o iubita cu anxietate frumoasa! Știu că în altă viață o sa găsesc ce caut
Jos pălăria! Ești un băiat de nota 10
Iti multumesc pentru complimente, dar exagerezi. Sunt un om cat se poate de normal si obisnuit. Nimic iesit din comun. Nu sunt cu nimic mai special decat orice om de pe planeta asta. Anyway oferta mea ramane in picioare. Cu mare drag. Nu trebuie sa ne "imprietenim" domnule. Veneam cu copiii sa facem o plimbare spre Timi, cu un drum. Heater-ul nu este folosit. Ca nou, fara zgarieturi si...sta degeaba. M-am gandit ca poate fi de folos. Sa nu vizualizezi oferta ca o ofensa sau o injosire. Nici pe departe gandul la asa ceva. Pur si simplu nu imi foloseste. Atat. Daca cuiva ii foloseste, cu cel mai mare drag. Numai bine 9PM.
Iti multumesc, exagerezi in privinta mea, nu sunt cu nimic mai presus ca oricare alt om. Apreciez politetea si decenta ta. Numai bine!
anonim_4396 întreabă:
Tudurean_Alex_1996 întreabă: